Fondul de investiţii Neogen Capital investeşte 150.000 de euro în dezvoltarea Tulipr.ro

G.U.
Companii / 1 iulie 2021

 Larisa Burcă, fondatoare Tulipr.ro

Larisa Burcă, fondatoare Tulipr.ro

Fondul de investiţii Neogen Capital, specializat în dezvoltarea de business-uri de tip marketplace online, îşi extinde portofoliul şi intră în industria evenimentelor, cu o investiţie de 150.000 de euro în Tulipr.ro, o platformă care conectează furnizorii de servicii de evenimente cu potenţiali clienţi interesaţi de organizarea unui eveniment, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Investiţia va fi direcţionată în cea mai mare parte către dezvoltarea platformei, prin adăugarea unor noi funcţionalităţi care să permită utilizatorilor să organizeze şi să coordoneze un eveniment complet prin intermediul Tulipr.ro. O altă parte din investiţie va fi alocată promovării platformei, astfel încât serviciul să ajungă la cât mai mulţi potenţiali utilizatori.

Soluţia Tulipr.ro a fost lansată în octombrie 2020 şi de atunci a înregistrat o creştere semnificativă. La doar 6 luni de la lansare, platforma găzduia mai mult de 500 de furnizori activi şi a atras mii de utilizatori interesaţi de organizarea unui eveniment privat sau de business. Doar în luna mai din acest an au fost încheiate cu succes peste 100 de contracte de colaborare prin intermediul Tulipr.ro.

Ioana Dragomir, una dintre fondatoarele Tulipr.ro, a declarat: "Tulipr.ro a pornit tocmai de la nevoia de a centraliza multitudinea de produse şi servicii din industria evenimentelor, dar şi de a crea o platforma structurată şi uşor de navigat pentru clienţi. După o perioadă de incubaţie, de câteva luni, în care am căutat şi am analizat modele similare de business din Europa şi Statele Unite, am creat un concept adaptat pentru piaţa din România, sub forma Tulipr.ro. Lansarea în pandemie ne-a ajutat, pentru că am putut să ne conectăm şi chiar să cunoaştem personal cel puţin o treime dintre furnizori. În plus, pandemia a grăbit tranziţia către online, astfel încât la momentul lansării Tulipr.ro, nevoia de a găsi clienţi şi furnizori pentru evenimente în mod eficient online era deja foarte clară."

Potrivit sursei citate, pandemia a forţat oamenii şi companiile să amâne evenimentele pe care le aveau în plan. După ridicarea restricţiilor anti-COVID, interesul a crescut foarte mult. Platforma Tulipr.ro a înregistrat un număr mai mare de solicitări pentru perioada de vară a acestui an, iar cererile încep deja să apară şi pentru evenimente planificate pentru 2022, cu un nivel mai ridicat de complexitate decât până acum.

"Este o perioadă foarte bună pentru industria evenimentelor. Pentru a se adapta, jucătorii trebuie să fie cât mai vizibili şi accesibili unii pentru ceilalţi, astfel încât procesul de organizare a unui eveniment să fie cât mai eficient. Platforma Tulipr.ro exact asta face, conectează clienţii cu furnizorii de servicii, crescând vizibilitatea pentru cei din industrie şi oferind mai multe opţiuni celor care vor un eveniment" spune Călin Fusu, CEO Neogen.

Conform comunicatului, platforma îi ajută pe toţi cei ce activează în industria evenimentelor să îşi crească vizibilitatea conectând cererea cu oferta într-o manieră simplă, rapidă şi transparentă, printr-un sistem inteligent. "Mai departe, ne concentrăm asupra calităţii şi funcţionalităţii platformei, astfel încât să devină indispensabilă tuturor celor care organizează evenimente. Obiectivul nostru este ca până la finalul anului, platforma să devină cel mai mare marketplace pentru evenimente şi să fie încheiată în fiecare zi o colaborare de succes prin intermediul ei", declară Larisa Burcă, fondatoare Tulipr.ro.

Tulipr.ro îşi propune eficientizarea procesului de identificare şi contractare a furnizorilor de servicii pentru evenimente, venind astfel în sprijinul organizatorilor de evenimente, clienţi persoane fizice sau companii. Utilizatorii completează formularul cu informaţii cheie şi acesta este distribuit automat, conform unor algoritmi, tuturor furnizorilor al căror profil corespunde cu nevoia clientului.

Tulipr.ro se adresează deopotrivă sectorului de evenimente private, cât şi corporate, culturale sau sociale. Platforma a fost lansată de către Larisa Burcă şi Ioana Dragomir, ele având experienţe şi abilităţi complementare, lucru care a contribuit la dezvoltarea conceptului. Larisa este familiarizată cu industria de evenimente în care activează ca Event Planner, în timp ce Ioana conduce proiecte globale de digital transformation în mediul corporate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb