Fondurile Catalyst România şi GECAD Group investesc în Smart Bill

C.I.
Ziarul BURSA #Companii / 10 martie 2016

Fondurile Catalyst România şi GECAD Group investesc în Smart Bill

Peste 2 miliarde de euro sunt facturate anual prin Smart Bill

Catayst România, fondul local de private equity pentru creştere şi venture capital dedicat României şi finanţat prin iniţiativa JEREMIE, se alătură, împreună cu GECAD Group acţionariatului companiei Smart Bill, furnizor local de servicii SaaS (software as a service) pentru facturare. Pentru această rundă de finanţare, fondurile totale puse la dispoziţie de către cele două fonduri depăşesc un milion de euro.

Lansat în 2007 de către Ioana Hasan, Radu Hasan şi Mircea Căpăţână, Smart Bill este un program de facturare şi gestiune contabilă folosit de peste 33.000 de clienţi ce emit un milion de facturi lunar, facturând prin intermediul acestuia peste două miliarde EUR anual. Din anul 2014, sistemul Smart Bill este accesibil şi în cloud, oferind acces permanent şi independent de locaţie către mai mulţi utilizatori simultan, aceştia având posibilitatea de a emite facturi, chitanţe, avize şi proforme în mai puţin de 30 de secunde. De asemenea, platforma permite operarea de pe dispozitive mobile (telefoane performante şi tablete), interconectarea cu alte aplicaţii, utilizatorii beneficiind de un grad de securitate sporită. În ultimii doi ani, compania a reinvestit din fonduri proprii peste 500.000 de euro în dezvoltarea Smart Bill Cloud.

Radu Hasan, director general al companiei Smart Bill, a declarat că unul din obiectivele pentru următorii ani este urmărirea de alte oportunităţi, cum ar fi facturarea electronică sau chiar intrarea pe alte pieţe emergente, similare cu piaţa românească.

3TS Catalyst România este primul fond de private equity dedicat României, finanţat în principal prin iniţiativa JEREMIE, ca parte a Programului Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice" 2007-2013, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Până în prezent, Catalyst România a investit în Vector Watch, www.avocatnet.ro, Simartis Telecom, www.elefant.ro, GHG, www.vola.ro şi 123ContactForm. Fondul susţine IMM-urile autohtone care activează în special în domeniile TMT cu investiţii cuprinse între 200.000 EUR şi 2.000.000 EUR. Alături de FEI, care prin JEREMIE este cel mai mare contributor la capitalul Catalyst, au mai angajat investiţii în fond şi BT Asset Management (BTAM), companie membră a Grupului Financiar Banca Transilvania, 3TS Capital Partners, precum şi alţi investitori privaţi. Fondul este administrat de către 3TS Capital Partners, una dintre cele mai importante companii de private equity şi venture capital din Europa Centrală şi de Est.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb