FOODPANDA: Numărul comenzilor de flori a crescut de 25 ori în perioada 1-8 martie

S.B.
Miscellanea / 16 martie 2021

Numărul comenzilor de flori a crescut de 25 ori în perioada 1-8 martie

Numărul comenzilor înregistrate la florăriile partenere a crescut de 25 de ori în intervalul 1 - 8 martie, cu ocazia celor două sărbători ale primăverii, comparativ cu media săptămânală din prima lună şi jumătate a anului, potrivit platformei de comenzi şi livrări Foodpanda.

Potrivit unui comunicat al companiei, valoarea medie a unei comenzi specifice pentru această perioadă, care a inclus produse de cosmetică sau flori, a fost de 110 lei. Cea mai mare comandă a fost înregistrată în Cluj-Napoca, în valoare de 690 lei şi a constat în mai multe buchete de crini şi de lalele colorate.

Totodată, compania a înregistrat o creştere semnificativă a comenzilor şi pe segmentul de produse de beauty, foarte solicitate în această perioadă. Astfel, în intervalul 14 februarie - 8 martie (între Ziua Îndrăgostiţilor şi Ziua Internaţională a Femeii), numărul comenzilor pentru produsele cosmetice a crescut de aproape trei ori.

"Pentru o săptămână, putem spune că foodpanda s-a transformat în flowerpanda, numărul comenzilor de flori având o creştere extraordinară. Am pregătit oferte pentru toate preferinţele cu ocazia primelor sărbători ale primăverii, foarte populare în cultura românească, iar tot mai mulţi clienţi, în special bărbaţi, au văzut în foodpanda soluţia < < salvatoare > > pentru a comanda rapid buchete de flori menite să aducă un zâmbet în plus persoanelor dragi din viaţa lor. În acelaşi timp, ne bucurăm că putem sprijini activitatea florăriilor şi a altor retaileri de profil, în special într-o perioadă ca aceasta când oamenii evită pe cât posibil deplasările", a declarat Andreea Petrişor, Managing Director foodpanda România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în topul oraşelor care au generat cele mai multe comenzi în intervalul 14 februarie - 8 martie, s-au aflat: Cluj-Napoca, Bucureşti, urmate de Brăila, Constanţa şi Botoşani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb