Ford Trucks a investit de 4,5 milioane de euro, în ultimul an

A.C
Companii / 2 februarie 2018

Ford (Sursa foto: Facebook)

Ford (Sursa foto: Facebook)

Construcţia brandului Ford Trucks în ţara noastră a presupus, până în prezent, investiţii de 4,5 milioane euro, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Din aceştia, 1,5 milioane euro au fost alocaţi cheltuielilor de start-up, dezvoltării reţelei naţionale de distribuţie, procesului de rebranding şi asigurării standardelor tehnice necesare, pentru oferirea serviciilor post vânzare Ford Trucks, în centrele de pe teritoriul întregii ţări. Restul de 3 milioane euro au fost investiţi în stocurile de vehicule şi piese de schimb.

Stefano Albarosa, fondator şi CEO Cefin Trucks, a declarat: "Ford Trucks oferă pe piaţa din România o soluţie complexă de eficientizare pentru domeniul Transporturi şi Construcţii. Pe lângă calitatea produselor, demonstrată la nivel internaţional de mai bine de 50 ani, calitate care garantează un consum de combustibil şi costuri de utilizare reduse, oferim servicii post vânzare de calitate şi preţuri competitive, soluţii financiare optimizate, servicii de TradeIn foarte avantajoase, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor şi nu în ultimul rând servicii telematice, care pe lângă transparenţă participă substanţial la gestionarea şi reducerea costurilor de utilizare".

Acesta a adăugat: "Încrederea clienţilor noştri este cel mai important lucru pe care l-am câştigat în primul an de activitate Ford Trucks. Faptul că majoritatea acestora se află deja la a doua achiziţie de vehicule comerciale Ford Trucks reconfirmă calitatea produselor şi serviciilor pe care le oferim".

După primul an de activitate, Reţeaua Naţională Ford Trucks include 12 birouri de vânzări şi centre de asistenţă post vânzare în Bucureşti, Constanţa, Braşov, Craiova, Arad, Deva, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timişoara şi Cluj. În fiecare dintre aceste centre se găsesc, alături de personal specializat, echipamente de diagnoză şi un stoc optimizat de piese de schimb Ford Trucks.

În comunicat se menţionează: "După lansarea oficială din 9 Mai 2017, în doar câteva luni de activitate, Cefin Trucks, în calitate de importator şi distribuitor al Ford Trucks, a înregistrat vânzări de 158 de vehicule comerciale, către aproximativ 50 de clienţi. Astfel, Ford Trucks intră pe piaţa românească cu o cotă de piaţă de 2,58% pe segmentul vehiculelor comerciale cu masa maximă autorizată de peste 16 tone. Cel mai puternic impact a fost înregistrat de vânzările de vehicule destinate domeniului Construcţii, unde cota de piaţă în 2017 a fost de 16.83%. Pentru Vânzările de Vehicule Specializate, cota de piaţă a fost de 6.73% (peste 35% din piaţa de gunoiere compactoare), iar pentru Transporturi de 1.11%".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb