FORTIM TRUSTED ADVISORS a asistat The HOME în procesul de identificare a spaţiului comercial pentru noul showroom din Cluj-Napoca

Comunicate de presă / 16 iunie 2021

FORTIM TRUSTED ADVISORS a asistat The HOME în procesul de identificare a spaţiului comercial pentru noul showroom din Cluj-Napoca

FORTIM Trusted Advisors, companie membră a Alianţei BNP Paribas Real Estate în România, a asistat The Home, retailerul online de mobilă şi decoraţiuni interioare, în procesul de identificare a spaţiului comercial potrivit pentru deschiderea primului showroom în Cluj-Napoca. Începând cu data de 5 iunie 2021, acesta ocupă 420 mp în ansamblul Record Park, un proiect mixt dezvoltat în centrul oraşului Cluj-Napoca, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Ne bucurăm că am putut oferi The Home cea mai bună soluţie pentru deschiderea noului showroom din Cluj-Napoca, o locaţie care să răspundă tuturor cerinţelor retailerului de mobilă şi decoraţiuni interioare: locaţie centrală, spaţiu amenajat în stil arhitectural modern-industrial şi uşor accesibil clienţilor", a declarat Nicolae Ciobanu, Managing Partner & Head of Advisory la FORTIM Trusted Advisors.

"Fortim Trusted Advisors au fost alături de noi pe tot parcursul procesului de identificare a celui mai potrivit spaţiu pentru deschiderea primului nostru showroom din Cluj-Napoca, un oraş care a cunoscut o creştere impresionantă a segmentului rezidenţial. Am avut în vedere obiectivul de a oferi o experienţă unică şi memorabilă clienţilor noştri din Cluj, prin urmare o locaţie care să răspundă cerinţelor noastre de amenajare era un must pentru îndeplinirea acestui obiectiv", a declarat Corina Pascal, co-proprietar The Home.

Aceasta este cea de-a doua tranzacţie intermediată de Fortim Trusted Advisors, după inaugurarea showroomului The Home în cadrul Sema Parc în toamna anului 2019, unde în prezent retailer-ul ocupă peste 1.200 mp, plus locuri de parcare dedicate vizitatorilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb