Fostul secretar de stat Codrin Scutaru se alătură echipei McGuireWoods România

Elena Deacu
Companii / 27 iulie 2015

McGuireWoods România anunţă că fostul secretar de stat Codrin Scutaru se alătură echipei în funcţia de senior manager.

Înainte de a se alătura echipei McGuireWoods România, Codrin Scutaru a fost secretar de stat şi ministru adjunct la Ministerul Muncii, în Guvernul României. A mai deţinut şi funcţiile de consilier pe politici sociale în Cancelaria primului ministru, consilier de integrare europeană şi consilier al ministrului muncii, precum şi consilier al secretarului de stat şi ministrului educaţiei.

În sectorul privat el a lucrat în calitate de consultant pe public affairs pentru investitori strategici din România. Scutaru a fost, de asemenea, managing partner în propria sa firmă de consultanţă, oferind asistenţă mai multor clienţi din Europa, inclusiv firme mari din domeniul financiar şi al tehnologiei informaţiei.

"Venirea lui Codrin ne va întări expertiza de consultanţă şi ne va ajuta să ne extindem capabilităţile," a declarat Nadia Crişan, managing director McGuireWoods România. "Dată fiind experienţa lui în public affairs dar şi expunerea de care a beneficiat atât în sectorul public cât şi în cel privat, Codrin este un consultant valoros pentru echipa noastră. Sunt foarte încântată să îi urez bun venit."

Scutaru are o experienţă relevantă privind mediul politic local şi afacerile europene, o înţelegere profundă a politicilor publice şi sociale, precum şi abilităţi excelente de comunicare.

"Mediul de afaceri nu este doar despre fapte şi cifre, ci şi despre oameni. Sunt onorat să mă alătur echipei McGuireWoods România, al cărei profesionalism este apreciat şi recunoscut atât la nivel naţional cât şi internaţional," a adăugat Scutaru. "Fac acest pas cu încrederea că astfel îmi voi putea continua eforturile de a îmbunătăţi societatea românească, de a susţine investiţiile în ţara noastră şi de a promova avantajele competitive ale României."

Fondată în anul 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de public affairs care oferă clienţilor săi servicii integrate de relaţii guvernamentale, comunicare strategică şi de dezvoltare a afacerilor la nivel internaţional. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, o firmă de avocatură internaţională de top, cu peste 1000 de avocaţi. În 2014, McGuireWoods LLP s-a clasat în top 15 în "The Influence 50" realizat de The National Law Journal", un raport anual al companiilor de Public Affairs din Washington D.C. McGuireWoods are birouri în peste 20 de oraşe, printre care Washington, D.C., Atlanta, Austin, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, New York, Richmond (Virginia), Londra, Bruxelles şi Bucureşti, România. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina web McGuireWoods Consulting.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb