Fox News: Departamentul de Justiţie susţine că Hunter Biden a fost angajat de un oligarh român pentru a "influenţa politica SUA"

R.S.
Internaţional / 8 august

Fox News: Departamentul de Justiţie susţine că Hunter Biden a fost angajat de un oligarh român pentru a "influenţa politica SUA"

Procuroii din Departamentul de Justiţie (DOJ) susţin că Hunter Biden a fost plătit de un oligarh român pentru a "influenţa politica şi opinia publică din SUA," în timp ce tatăl său, Joe Biden, era vicepreşedinte, conform unor noi documente, potrivit Fox News.

Documentele au fost depuse de procurorul special David Weiss în Districtul Central din California miercuri. Acestea se referă la procesul fiscal al lui Hunter Biden din California.

Aceste acuzaţii sunt cele mai apropiate pe care procurorii le-au făcut legându-l pe preşedintele Biden de afacerile internaţionale ale fiului său.

Oligarhul român Gabriel Popoviciu urmează să depună mărturie împotriva lui Hunter Biden în proces, care începe pe 5 septembrie la Los Angeles. În documente, Weiss notează că Hunter Biden a "încheiat un acord verbal" în 2015 pentru a-l ajuta pe Popoviciu să conteste acuzaţiile de corupţie în România.

În proces, procurorii spun că vor "introduce dovezile descrise mai sus, inclusiv că [Hunter Biden] şi Asociatul de Afaceri 1 au primit compensare de la un principal străin care încerca să influenţeze politica şi opinia publică din SUA şi să determine Statele Unite să investigheze ancheta din România privind [Popoviciu]".

În documente, Weiss susţine că Hunter Biden şi asociatul său de afaceri "erau îngrijoraţi că activitatea de lobby ar putea avea ramificaţii politice pentru [tatăl lui Hunter Biden, Joe Biden]".

Depunerea de miercuri este prima care oferă detalii mai ample despre afacerile internaţionale ale lui Hunter Biden. Documentul menţionează că "Asociatul de Afaceri 1 şi [Popoviciu] au semnat un 'Acord de Servicii de Management' în care entitatea juridică a Asociatului de Afaceri 1 urma să furnizeze servicii de management pentru proprietăţi imobiliare din România, dar acesta nu era, de fapt, lucrul pentru care Popoviciu plătea", mai precizează Fox News.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Nu e nicio chestie politică! Hunter Biden un individ decăzut moral ,droguri, femei ușoare etc și un anturaj dubios profita de poziția tatălui găsind în lume tot oameni dubioși!

    Pușcărie, atâta tot! 

    Un escroc.. Aceasta informatie era cunoscuta de mult... Metoda consultantei...

    Are fi fain sa aflam, cum se capuseaza Rompetrol, tot de la Fox News. Nu de alta, dar ANAF-ul este ocupat cu total altceva.

    Poporul oricum voteaza ostasul supraponderal. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb