Fundaţia BricoDepôt investeşte 60.000 de euro în cea de-a 5-a ediţie a campaniei "Casele bune schimbă vieţi"

F.D.
Companii / 10 iulie

Adela Smeu, CEO Brico Depôt România

Adela Smeu, CEO Brico Depôt România

Fundaţia BricoDepôt deschide porţile către acţiunile generoase ale organizaţiilor non-guvernamentale, dând startul înscrierilor la cea de-a 5-a ediţie a campaniei "Casele bune schimbă vieţi". Prin acest proiect de solidaritate, Fundaţia BricoDepôt alocă 60.000 de euro susţinerii a 5 proiecte de renovare, îmbunătăţire sau construcţie a locuinţelor pentru comunităţile vulnerabile, derulate de ONG-uri locale, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Într-o lume în care fiecare gest contează, anunţăm lansarea celei de-a cincea ediţii a campaniei "Casele bune schimbă vieţi". Suntem din nou alături de comunităţile dezavantajate din România, finanţând cu 60.000 de euro cele 5 proiecte câştigătoare, care îşi propun să îmbunătăţească condiţiile de locuit, calitatea şi siguranţa vieţii oamenilor. Astăzi, sărbătorim nu doar această iniţiativă frumoasă, de a transforma o casă într-un cămin primitor, ci şi împlinirea a 5 ani de fapte bune alături de Fundaţia BricoDepôt. Încă de la înfiinţare, fiecare proiect şi fiecare cărămidă pusă împreună cu partenerii au contribuit la construirea unui viitor mai luminos pentru comunităţile vulnerabile din ţară, iar colaborarea cu ONG-urile este esenţială pentru a ne asigura că ajutorul nostru ajunge acolo unde este necesar şi are un impact real şi durabil." a spus Adela Smeu, CEO Brico Depôt România.

Cea de-a cincea ediţie a campaniei "Casele bune schimbă vieţi" invită organizaţiile non-guvernamentale din România, care îşi doresc să aducă o schimbare pozitivă în viaţa familiilor din comunităţile dezavantajate, să aplice la acest program anual de finanţare. Anul acesta, Fundaţia BricoDepôt finanţează 5 proiecte orientate către construcţia, îmbunătăţirea, reparaţia sau renovarea locuinţelor, dar care pot viza şi educaţia, eficienţa casei sau ajutorul social, asigurând condiţii optime şi sigure de trai pentru beneficiari. ONG-urile interesate pot trimite propunerile până pe data de 28 iulie, urmând ca acestea să fie evaluate şi jurizate până pe 16 august. Anunţarea câştigătorilor va avea loc pe data de 30 august, iar implementarea proiectelor se va desfăşura în perioada septembrie - decembrie 2024.

"În fiecare zi, ne străduim să aducem schimbarea acolo unde este mai multă nevoie de ea. Suntem mândri să sărbătorim 5 ani de fapte bune alături de partenerii noştri şi de comunităţile pe care le sprijinim. Lansarea celei de-a cincea ediţii a campaniei "Casele bune schimbă vieţi" marchează un nou capitol în eforturile noastre de a construi un viitor mai bun pentru toţi cei din jurul nostru. Ne bucurăm să observăm faptul că numărul ONG-urilor care aplică pentru obţinerea finanţării este în creştere cu aproximativ 15%, în comparaţie cu fiecare ediţie precedentă a campaniei, iar proiectele înscrise sunt din ce în ce mai complexe, mai bine structurate, argumentate şi adaptate nevoilor comunităţilor aflate în dificultate." a spus Cătălin Mazilu, Director Operaţiuni, Brico Depôt România şi Membru ȋn Consiliul Director al Fundaţiei BricoDepôt.

Fundaţia BricoDepôt a lansat campania "Casele bune schimbă vieţi" în anul 2020 şi, până în prezent, a alocat aproximativ 260.000 de euro în bani şi materiale de construcţii pentru cele 27 de proiecte finanţate. Sprijinind peste 22.000 de beneficiari direcţi şi indirecţi, proiectele câştigătoare din ediţiile anterioare ale programului de finanţare au presupus iniţiative precum:

construirea de case pentru familii vulnerabile;

lucrări de renovare şi creştere a funcţionalităţilor pentru case de tip familial, centre de tranzit şi centre de terapie şi recuperare;

reabilitarea unităţilor medicale cu paturi;

lucrări de renovare, modernizare şi amenajare a şcolilor şi a spaţiilor educaţionale;

construcţia şi amenajarea de la zero a primului Campus Social;

echiparea cu panouri fotovoltaice a centrelor de zi sau de ocrotire.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb