Fundaţia Vodafone România contribuie la susţinerea societăţii româneşti

A.M.
Companii / 20 martie 2020

Fundaţia Vodafone România contribuie la susţinerea societăţii româneşti

În timpul acestei crize fără precedent, Fundaţia Vodafone România îşi continuă misiunea de a contribui la sprijinirea societăţii româneşti prin sponsorizarea achiziţiei unei maşini de testare şi a 5,000 de teste pentru centrul de triaj din Arad,care vor fi folosite de Spitalul Judeţean Arad, DSP (Direcţia de Sănătate Publică) şi ISJU (Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii deUrgenta) pentru a testa oamenii care vin în România prin punctul de frontieră Nădlac, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

De asemenea, Fundaţia Vodafone România a cumpărat echipament medical pentru Spitalul Marie Curie, constând în 100 de inhalatoare individuale pentru secţia de neonatologie, 50 de pompe de aer, 5 purificatoare de aer pentru suprafeţe mari şi 5 mini-inhalatoare.

Potrivit companiei, copiii şi profesorii din zonele rurale pot continuă activităţile educaţionale online, într-un mod eficient şi interactiv, prin intermediul platformei educaţionale digitale, oferite de Fundaţia Vodafone România în cadrul programului Şcoala din Valiza. De asemenea, Fundaţia Vodafone România a încheiat parteneriate cu CISCO, IBM, şi World Vision pentru a oferi licenţe Webex gratuite profesorilor timp de 180 de zile. Cu ajutorul acestei platforme, profesorii pot susţine cursuri în timp real, prin video-conferinţă, cu toţi elevii prezenţi, chiar dacă sunt la distanţă. În plus, pe 23 martie, profesorii care doresc să înveţe cum să îşi ţînă cursurile online pot participa la un webinar gratuit, în care profesorii înscrişi deja în programul Şcoala din Valiza isi vor împărtăşi cunoştinţele.

Fundaţia Vodafone România susţine, de asemenea initiativaCumparaturi la uşa ta (Shopping at Your Door), dezvoltată de Asociaţia Geeks for Democracy, prin care voluntarii pot ajută persoanele în vârstă şi alte persoane aflate în carantinaaducandu-le alimente şi medicamente. Fundaţia Vodafone România a contribuit prin furnizarea unui mini Call Center, precum şi a telefoanelor şi serviciilor de comunicaţii care permit voluntarilor să preia apeluri.

Împreună cu ING Bank şi Fundaţia Româno-Americană, Fundaţia Vodafone România sprijină 6 noi soluţii digitale dezvoltate de Code4Romania şi derulate în parteneriat cu Guvernul Romanieisi cu Autoritatea pentru Agenda Digitală aRomaniei (AADR). Prima este website-ulstirioficiale.ro, oplatforma menitasa adune într-un singur loc toate informaţiile oficiale emise de autorităţile române despre criză COVID-19.

Totodată, Vodafone România anunţă că, începand de săptămâna trecută, a intensificat sistemul de muncă de acasă, adoptând acest model în toate funcţiunile de business în care acest lucru a fost posibil, iar, în prezent, toţi angajaţii companiei din întreagă ţară care îşi desfăşurau activitatea în birouri lucrează de la distanţă, inclusiv toate echipele de relaţii cu clienţii.

Ioana Mihăilescu, Director Customer Operations, Vodafone România, a declarat: "Angajaţii noştri sunt în centrul tuturor acţiunilor noastre, iar sănătatea şi siguranţă lor sunt esenţiale. În doar câteva zile am reuşit să mutăm cu succes întreagă activitate de relaţii cu clienţii în afară biroului, în sistem de muncă de acasă, menţînând, în acelaşi timp, nivelul de calitatea serviciilor pentru clienţi. A fost o provocare uriaşă şi reuşită nu ar fi fost posibilă fără efortul remarcabil şi muncă susţinută a tuturor echipelor noastre, care audepus toate eforturile necesare pentru a trece la noul mod de lucru, continuând să fie acolo pentru clienţii noştri, fără întreruperi. Sunt foarte mândră de echipa noastră şi profit de ocazie pentru a le mulţumi pentru dedicarea lor! Andreea, care răspunde apelurilor clienţilor la 222, lucrează în siguranţă de la birou şi, deşi este primul serviciu de recunoaştere automată a vorbirii din România, lucrăm intens pentru a-i adapta abilităţile la noile cerinţe ale clienţilor noştri".

Potrivit sursei citate, Vodafone România a luat măsuri de protecţie şi de prevenţie pentru angajaţii din magazine. Acestea rămân deschise, cu păstrarea strictă a distanţei sociale şi aplicarea practicilor de sănătate şi siguranţă.

"Astfel, am redus deja programul în magazine la 6 ore pe zi. De asemenea, am implementat accesul restricţionat în magazine, câte o persoană pentru fiecare agent disponibil. Indicatori de podea cu distanţă de siguranţă care trebuie respectată au fost montaţi în reţeaua de magazine.

Echipele noastre de teren - tehnicieni, echipe de mentenanţă şi instalări- în special cele care lucrează direct cu clienţii,

au primit echipament de protecţie şi au fost instruite cu privire la acţiunile preventive pe care trebuie să le ia pentru a se proteja pe ei şi pe clienţi. Vom monitoriza constant situaţia la nivel naţional şi vom acţiona în consecinţă pentru a ne proteja angajaţii, după cum este necesar. Suntem în contact constant şi îndeaproape cu autorităţile naţionale de sănătate pentru a ne asigura că respectăm oricere comandă şi suplimentare.", anunţă compania.

"Misiunea noastră, acum mai mult că oricând, este să menţinem toţi clienţii conectaţi şi să le asigurăm toate serviciile de comunicaţii de care au nevoie pentru a lucra şi a învaţă, pentru a rămâne în legătură cu familia şi prietenii, pentru a avea acces la servicii medicale şi servicii de urgenţă.", menţionează comunicatul remis.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb