Gabriela Firea: "Am încredere în şansele mele; Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani"

T.B.
Politică / 26 aprilie

Gabriela Firea: "Am încredere în şansele mele; Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani"

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani", conform agerpres.

Gabriela Firea a fost întrebată, la sediul central al PSD, dacă este de părere că Marcel Ciolacu îşi doreşte cu adevărat ca ea să câştige alegerile pentru Primăria Capitalei, informează sursa: "Sunt convinsă că da, pentru că altfel, în acea zi foarte lungă, de 16 ore, de la Guvern, când a fost şedinţa coaliţiei, nu mi-ar fi spus că aceasta este varianta cea mai bună pentru Bucureşti, pentru bucureşteni. Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani, că este foarte multă mizerie, sunt foarte multe gropi, şobolani pe străzi, parcurile insalubre, nu s-a mai făcut nimic cu transportul public în comun, reţeaua de termoficare este deteriorată, doi ani nu s-au folosit cele 300 de milioane de euro, fonduri europene, obţinute de echipa mea şi atunci este normal, prin comparaţie, bucureştenii să considere că am avut un mandat mai bun şi să mă întorc la primărie pentru a îmi continua proiectele şi pentru a veni cu proiecte noi", a spus Firea.

Ea a menţionat că timpul este "un duşman", pentru că şi-a anunţat candidatura foarte târziu, potrivit agerpres.

"Este într-adevăr timpul un duşman, dar consider că nu e un impediment, pentru că tot timpul poate să devină şi un prieten dacă mă voi adresa direct bucureştenilor în întâlniri directe, aşa cum am avut şi ca senator de Bucureşti şi voi avea în continuare şi prin intermediul presei", a afirmat Firea, transmite sursa citată.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Gabriela Firea preia initiativa .Umflarea procentelor lui Piedone si imposibilitatea electoratului PNL de a vota Piedone „ comisarul fara arma ” readuce in discutie oferta PNL catre doamna Firea ce poate cumula acum votul PSD si PNL. Cirstoiu s-a dovedit a fi un Piedone olecuta mai mic ceea ce o avantajeaza decisiv pe Gabriela .Sondajele ce vor veni peste o saptamina vor arata o G.Firea peste Piedone aflat in lipsa de idei .Salamul ( parizerul )nu mai poate cistiga Primaria .Cataratul pe schele este o sarcina anevoioasa .Dupa ce sondajele ne vor arata un Piedone devenit Cîrstoiu doamna Gabriela il va soma sa renunte ceea ce se va si intimpla .In acel moment Firea preia conducerea .N.Dan a ramas acelasi profesoras de matematici non aplicate .Nu a crescut deloc de parca timpul a stat in loc pentru el .Promisiunile lui N.Dan nu au fost duse la indeplinire .

    1. ...

      Adevărul e că asta e problema in Romania, Nicușor și Clotilde. Restul merge conform planului. Daca schimbam și pe ăștia va fi perfect, psd-lizarea completa a țării. Toți procurorii verifică salariul lor. Nu vedeți că suntem milogii Europei și ai lumii? Nu avem apărare, sănătate, nici măcar un vaccin nu ne putem face, împrumutăm de la toți indiferent de dobândă altfel murim de foame. Plătim judecători cu o avere și ei nu citesc nici măcar dosarul pe care îl judecă. Educația e praf, avem jumătate din totalul de mame minore din UE. Lista cu dezastrul acestei țări e nesfârșită. Vindecati-va de ciuma!

      nu prea pricepi adevarul

    Va câștiga Nicușor Dan. Nu știu dacă e bine.

    E leneș și încăpățânat nu neapărat în bine. 

    Dar tu, ai lăsat datorii uriașe.

    În afara de pile, intervenții, relații etc 

    1. Nu uit.

      Lumea este însă scârbiți de pnl PSD... 

      Ciuca ciolacu aceeași clasa politica. 

      Votând Firea, omul ar arata ca mai da șanse de îndreptare. 

      NICI SARACII, NICI BOGATII, NIMENI, nu mai dorește sa dea șanse. 

      România TREBUIE SA SE SCHIMBE. 

      Nu cu Firea, nu cu PSD pnl, etc. 

      Ci cu manageri profesioniști, pregătiți sa administreze, sa comd7ca. 

      Fără asta școliți prost, fără prima zi de munca la 37 ani, fata cei care se simt chemați de 35 ani sa conduca( vezi Orban). 

      Numai manageri profesioniști, cu kpi bine stabilit și intr_un aparat de stat redus cu 50 % maxim.un an.

      Altfel, rămânem o tara frumoasa, fără oameni, în care nepalezii iau salarii și trimit banii în Nepal, copiii romani se nasc mai mulți în afara ca în tara , iar noi, îmbătrânim și murim prosti 

    Si arata mai rau pentru ca acum CHIAR SE LUCREAZA! N Dan a deblocat insolventele, finantarile europene, de la buget etc. A anulat licitatiile trucate si terenuri si imobilele jefuite in trecut cu acte false si executori judecaptoresti corupti etc... si chiar a pus companiile infiintate de d Pandele sa execute lucrarile planificate. Din pacate santierele sunt neplacute si fac mizerie, dar nici la Azilele groazei nu era curat iar rezidentii parca erau scapati de la Auschvitz!

    Hai firutaaa!, ca poti mai mult! V-am zis eu ca ne distram si aflam chestii in campanie daca vine firuta, chestii care altfel nu le-am fi alfat. Cum ca bugetul de capitala nu mai e 1 miliard, ci doar vreo 600 mileoane de euro, restu de 500 mileoane fiind deja furate de pe vremea lui oprescu si pe dupa. Pacatosii! Cum ca lu' piedone nu-i ajunge sectorul pt tot neamul, asa ca vrea toata capitala. Normal, are neam mare si mult, noi asta nu stiam, nu-i asa? SI din pamant au rasarit vro 300 km de conducte (de aci pan la bacau as zice io) ingropate de firuta naiba stie cand si cum si unde, dar trebe s-o credeti pe cuvant. Io o cred sincer. Danut se lauda doar cu 50 de km, o nimicuta, deh, numa ca a scos peri albi cu nimicuta asta de km, 4 ani de zile. Firuta e total proaspata si fara un fir de par alb. Mai aflam ca bucurestiu arata rau la fel ca si pe vremea ei, asa ca se intreaba de ce naiba ati schimbat-o asa degeaba si ca mai bine o puneti inapoi ca face ea sa fie la fel de rau. Buun, are dreptate, zau! Bre, si nici n-a inceput campania si uite ce de lucruri am aflat. De aia tin eu cu firuta, dl doctor ala era un fatalau, nu aflam nimica.

    Dar si dmnvstra mult mai “rauta”… liber la “muscat”… speram ca dupa vot sa nu ne muscati de buzunare..

    dar degeaba.. speram… 

    s c c r e t 

    Gandindu-ma la excelenta sa Firea , Bucurestiul imi apare ca un imens azil al groazei.

    Dumnezeu s-o aiba in grija sa pe aceasta mare doamna cu ambitiile sale cu tot. 

    1. Mult mai rău decât acum patru ani ar fi aratat Bucurestiul daca ai fi ramas in continuare Fi_rea mare sefa la primarie.

      Nicusor a scos din faliment primaria capustata de sistemul paralel (parca ziceau ceva PSDii lui Dragnea de statul paralel) instituit de Fi_rea.

      Ce s-ar fi intamplat in continuarea cu Fi-rea primar general al capitalei: faliment iminent, aparatul administrativ supradimensionat (obez de-a dreptul) cu persoane alese pe spranceana din clientela politica, mafia imobiliara ar fi huzurit in continuare, tot felul de vouchere pentru biciclete, ochelari si pemparsi pentru nou-nascuti si pensionari, bucuresteni fara caldura si apa calda datorita avariilor nenumarate, si nu pentru ca se inlocuiesc conductele, experimentul de la Voluntariul lui Pandele, cel cu azilele groazei, extins in toata capitala, etc. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb