GABRIELA FIREA: "PNL este fostul PDL coafat şi machiat"

I.A.
Politică / 30 august 2019

Gabriela Firea (Sursă foto: Twitter)

Gabriela Firea (Sursă foto: Twitter)

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, spune că PNL este fostul PDL "coafat şi machiat", care a anunţat că dacă ajunge la guvernare va tăia pensiile şi salariile şi va creşte taxele, iar USR s-a opus în ultimii trei ani la toate proiectele pentru bucureşteni.

Gabriela Firea a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a femeilor din PSD, că se acreditează ideea că social-democraţia este nefreventabilă, că este "uncool".

"Mi se pare că se doreşte a se acredita ideea că social-democraţia, politica de centru şi centru-stânga, au devenit cumva nefrecventabile, sunt uncool, acum e cool să fii de dreapta, sunt oarecum prăfuite şi că tinerii în general sau persoanele care au o profesie mai activă trebuie să se îndrepte către o ideologie de dreapta şi către politicienii care promovează, cel puţin la nivel de teorie, o politică de dreapta", a afirmat Firea.

Firea a spus că PNL este, de fapt, fostul PDL "coafat şi machiat", care vă tăia salariile şi pensiile dacă va ajunge la guvernare.

"Dar haideţi să discutăm concret ce oferă în acest moment candidatul PNL şi acest partid PNL pentru români. Au anunţat deja, nu sunt ştiri pe surse, sunt declaraţii făcute în faţa tuturor românilor. De fapt, PNL este fostul PDL, coafat şi machiat. Dacă vor ajunge la guvernare, vor tăia din nou pensile, salariile, vor creşte taxele pentru că aşa ştiu să facă, asta ştiu să facă cel mai bine, s-au brevetat, au deja experienţă prin urmare nu au decât să facă ceea ce s-a mai întâmplat la guvernare pe timpul lor", a transmis primarul Capitalei.

Firea a amintit că USR s-a opus timp de trei ani tuturor proiectelor pentru bucureşteni.

"Următoarea forţă politică, cea care este acum pe val, cea din cauza căreia noi ar trebui acum să fim timoraţi, eventual să nu mai ieşim din casă, şi mă refer la USR. Să vă spun eu cum este cu USR-ul în Bucureşti. Avem 15 consilieri generali din partea USR, care de trei ani de zile votează împotriva tuturor proiectelor pentru cetăţeni şi vă dau exemple concrete. USR votează, nu doar în Bucureşti, ci sunt convinsă şi în toată ţara şi aşa vor face şi la guvernare sau, ferească Sfântul, la Cotroceni, votează împotriva investiţiilor în sănătate. Vreau să ştiţi şi oricând vă pot da exemple concrete, votează împotriva investiţiilor în educaţie, votează şi au făcut-o şi chiar şi acum câteva zile împotriva consolidării clădirilor cu risc seismic. Votează, de asemenea, şi i-am informat pe toţi românii, nu doar pe bucureşteni, împotriva tuturor proiectelor de investiţii în infrastructura mare şi am fost, pot să spun, neplăcut surprinsă să aflu că USR votează şi împotriva studenţilor. Teoretic, studenţii sunt în targetul lor pentru că i-au votat, într-un număr foarte mare, cel puţin la europarlamentare", a precizat primarul general al Capitalei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. doamna firuta cred ca nici cei mai fundamentalisti psd-isti nu o sa voteze cu proasta din fruntea PSD-ului.Va rog nu mai fiti asa de sigura,aveti fete de PATACHINE si d-voastra si VEORICA care a simtit si ea gustul modei DIOR,FENT,ccocosanel poate BOOS sau mai bine guess eu recomand ZILLI si o sa fie macio ii schimbati sexul si eu dau banii sa o imbracam de la zilli.

    1. Felicitări! Un raspuns mai bun nu se poate !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb