Gabriela Firea: Sunt optimistă şi sunt convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul şantierelor

A.F.
Politică / 28 aprilie

Gabriela Firea: Sunt optimistă şi sunt convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul şantierelor

Candidata PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul şantierelor, în contextul unei întrebări despre rezultatele celui mai recent sondaj de opinie în care se situează pe locul doi după actualul primar Nicuşor Dan, conform news.ro.

"Am intrat de curând în această cursă. Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar, pe cei care m-au votat şi au fost dezamăgiţi acum trei ani şi jumătate că nu am continuat proiectele la primăria Capitalei, pe colegii mei primarii de sectoare, pe colegii mei social-democraţi. Şi cred că prin acest lucru am spus totul. Sunt încrezătoare, sunt optimistă şi sunt convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul şantierelor, care să respecte legea şi regulile şi atunci când se întâmplă o problemă să nu se ascundă în birou, cum s-a întâmplat în această perioadă, ci să înfrunte problema şi împreună cu cei mai buni specialişti să găsească şi soluţiile", a declarst Gabriela Firea.

Preşedinta PSD Bucureşti şi-a depus candidatura, duminică, la Primăria Capitalei.

Actualul primar al Capitalei Nicuşor Dan se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi de Cristian Popescu Piedone - 20%, conform unui sondaj Avangarde, care indică şi că 42% dintre bucureşteni sunt mulţumiţi de modul în care arată lucrurile în oraş.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Numai la azilele groazei nu s-a dus pe teren. Acolo trimitea doar banii.

    1. Il trimite pe Godei pe teren.

      Un primar trebuie sa fie un bun manager, capabil sa se inconjoare de profesionisti (nu de membrii clanului), nu un sef de santier.

      Prostul tot prost ramane, indiferent de functiile avute sau vizate. Pentru el conteaza "poza de grup" care sa dea bine la public, nu realizarile si performanta sistemului pe care il conduce. 

      Gresit! De acolo se primea shpaga si banutii familiei Pandele. Desigur ea (si petarda Budai) nu ar avea nicio implicare ...doar mafiotul Pandele, primarul din Voluntari care pastorea afacerea, iar politia locala a lui Pandele "monitoriza" si proteja afacerea.

      Dar s-a musamalizat...la fel ca la Colectiv (se aude bai Piedone!)...la fel ca la Crevedia (unde primarul PSDist si-a marit leafa imediat dupa tragedie).

    hai mars din bucuresti, trompeta infometata de putere si hotii!

    Brava, firuta, asa te vreau. Dinamica si hotarata si permanenta cu noaptea in cap calare pe conducte, in cizme la canalizare in mijlocul rahatului si calare pe matura la salubrizare. Trebe sa faci ordine peste tot ca astia si-au luat-o prea tare la purtare nas, urechi gat sau alte alea iar capitala arata la fel ca si acum 6 ani.

    Sa le arati tu lor cine e firuta cu adevarat dinamica, eficienta si permanenta.  

    Lenesi astia nu se merita primari pur si simplu - burduf mare motorciclist moare maine poimaine calare pe motor, piedone se da cu interlopi si si-aduce tot neamul din ferentari sa-l bage in primarie, iar danut face integrale. 

    Tuuu, nici nu se pune problema, din 2 miscari si 3 contre dinamice mai pui 300 km de conducte, iei si metroul si il faci pana la bacau, iei ceturile si cu eficienta gata de tot cu caldura si apa calda, sorinel iti da si centura ca sa ai de lcuru permanenta si cand nu esti la primarie, brav coleg, frumos cadou cu tematica!

    Io tin cu firuta, voi??? 

    1. Nu Sorinel trebuie să-i dea centura ci soțul; cu atâta muncă de teren vor fin multe întârzieri acasă, o va prinde noaptea pe coclauri și cine știe? .......

      Este deja in rahat, dar fara cizme.

    Un primar dinamic sau un primar dinamită ? s-a greșit cumva redactarea?

    Pentru că imi vine să o cred; primarul dinamită Firea va arunca în aer Bucureștiul! sperăm și PeSeDe-ul. Hai bice ....

    Firea a avut un mandat catastrofal plin de acțiuni dubioase. Incompetenta și minciuna pe linie. Sper să nu câștige.

    1. NICUSOR a avut un mandat fast,plin de realizari,competenta pe linie si adevar gol golut!

      a protejat ecosistemele,asa cum sunt ele cu de toate,a muncit mult,cred ca ar trebui sa candideze la presedentia Romaniei,de abia ne am invatat cu presedinti harnici(omul sfinteste locul)! 

      multumesc lui Dumnezeu ca a dat Romaniei si Bucurestiului doi oameni competenti si trup si suflet devotati comunitatilor care i-au votal!

      Dumnezeu sa le dea sanatate ca merita! 

    Excelenta sa Gabriela Pandele = nerusinare extrema, tupeu fara limita

    ce sa caute domnia sa in capitala ? daca vrea sa munceasca poate sa o faca si in Voluntari.

    Doamna Firea foarte dinamica si eficienta la a folosi banii bucurestenilor in scopuri personale , pentru imbogatirea propriei familii si a increngaturii de complici din politica si afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb