GALA CONAF 2018: Succesul se conjugă la feminin

M.I.
Comunicate de presă / 14 decembrie 2018

Succesul se conjugă la feminin

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) s-au alăturat Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), în cadrul Galei CONAF oraganizată miercuri, 12 decembrie 2018.

Aproape 100 de femei antreprenor din întreaga ţară s-au întâlnit în cadrul primei Gale CONAF - Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin. Phoenicia Gand Hotel din Bucureşti a întins covorul roşu pentru reprezentantele ministerelor, băncilor, brokeri şi jurnalişti reuniţi în jurul ideii de excelenţă antreprenorială la iniţiativa şi prin efortul, talentul şi inteligenţa femeilor.

Mohammad Murad, Preşedinte FPTR susţine astfel prima şi singura confederaţie a antreprenoriatului feminin românesc şi aduce federaţia pe care o conduce în inimoasa familie CONAF. "Dacă e sa vorbim despre mediul de afaceri românesc şi în special femeile de afaceri, atunci putem să numim acesta un Drum al Curajului.(...) Eu personal nu am auzit niciodată să se spună că în spatele fiecărei femei de succes este un bărbat, dar invers am auzit-o şi vă asigur că toată puterea care m-a făcut să mă ridic în fiecare zi şi să încep din nou am primit-o de la o femeie. Nouă, bărbaţilor, uneori din mândrie şi din lipsă de înţelegere ne este frică să recunoaştem cât de important este rolul femeii, cât de mult depindem de ele. Dar realitatea o trăim în fiecare zi şi în fiecare clipă, iar atunci când femeia îşi asumă un rol important în economie şi vrea să vină cu intiaţive de afaceri, să îşi asume riscuri, chiar de a-şi pune casa gaj la bancă, acestea nu pot duce decât doar spre succes." a afirmat cu generozitate Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Strângerea rândurilor în antreprenoriatul românesc a fost subliniată ca o necesitate de primă urgenţă, iar preşedintele CONAF, Cristina Chiriac a subliniat acest fapt. "Cred că se simte din ce în ce mai mult nevoia de unitate în antreprenoriatul românesc. Un mesaj care ar trebui sa fie conştientizat de toţi antreprenoriii din România este faptul că noi suntem cei care aducem taxe şi impozite la bugetul de stat, noi suntem cei care alimentam bugetul de stat în fiecare lună, aşa că dragilor, fiţi mândri că sunteţi antreprenori şi uniţi-vă sub aceeaşi umbrelă pentru a se auzi vocea voastră!" a declarat Cristina Chiriac.

Cristina Chiriac a militat consecvent pentru a promova şi consolida rolul viziunii antreprenoriale, dar şi pentru a eroda rezistenţa faţă de mentalităţi perimate. După 10 ani de eforturi în aceste direcţii, cu tot mai multe succese antreprenoriale feminine, ea reuşeşte să conjuge în cadrul CONAF efortul antreprenorilor care contribuie proactiv, prin iniţiative bine definite, la crearea unui mediu antreprenorial de succes şi liber de stereotipii inadecvate acestui mileniu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb