Gama smart home Tapo de la TP-Link oferă beneficiile unei case inteligente, la îndemâna tuturor

A.P.
Comunicate de presă / 7 august 2020

Gama smart home Tapo de la TP-Link oferă beneficiile unei case inteligente, la îndemâna tuturor

Gama smart home Tapo de la TP-Link, este un program de supraveghere cu mai multe funcţii, care oferă siguranţă atunci când oamenii pleacă în vacanţe, dar şi uşurinţă în gestionarea treburilor casnice. Totodată, oferă un raport calitate-preţ foarte bun, un design compact şi este simplu de folosit, scrie un comunicat de presă al TP Link.

Pentru a fi liniştiţi în timpul vacanţelor, oamenii pot avea certitudinea că casa lor este protejată datorită camerei de supraveghere Wi-Fi Pan/Tilt TP-Link Tapo C200. Dotată cu funcţia de detectare a mişcării, camera Tapo C200 trimite notificări către telefonul proprietarului imediat ce sesizează mişcare în aria sa de supraveghere şi activează alarma folosind semnale luminoase şi sonore pentru a-i îndepărta pe vizitatorii nedoriţi.

Mai mult, în timpul nopţii, Tapo C200 oferă funcţia "Night Vision", cu infraroşu de 850nm şi cu un filtru automat de optimizare a culorilor în condiţii de lumină scăzută. Camera oferă o vizibilitate de până la 9 metri pe timp de noapte, aşa că locuinţa va fi tot timpul supravegheată atent, iar proprietarii se pot bucura liniştiţi de vacanţă.

O astfel de cameră de supraveghere permite o conexiune permanentă, iar utilizatorii se pot asigura că cei mici sunt în regulă sau că animalele de companie au toate cele necesare. Aceste detalii se pot observa datorită calităţii superioare a imaginii, la rezoluţie Full HD 1080p.

Mai mult, datorită modului audio 2-way, se poate comunica audio in timp real cu cei dragi, chiar şi de la distanţă, totul cu o configurare simplă şi intuitivă prin intermediul aplicaţiei gratuite TP-Link Tapo, detaliază comunicatul de presă.

O altă caracteristică importantă a unei case smart este aceea că face mult mai simplă gestionarea dispozitivelor. Controlul de la distanţă a devenit, astfel, o normalitate, aşa că o singură atingere de buton poate aprinde sau stinge un bec, poate porni aerul condiţionat sau poate activa o multitudine de alte gadgeturi.

Designul elegant şi compact, dar şi preţul accesibil construiesc produsul ideal pentru orice utilizator care îşi doreşte configurarea unei case inteligente. Aceste caracteristici, dar şi multe altele, sunt oferite de Tapo P100, priza Wi-Fi Mini Smart care poate fi partenerul accesibil şi de încredere pentru toate dispozitivele mici conectate. Tapo P100 îi ajută pe utilizatori să aibă o viaţă smart cu o simplă apăsare de buton, datorită funcţiilor ce pot fi gestionate eficient, prin intermediul aplicaţiei Tapo.

Controlul de la distanţă oferă posibilitatea pornirii sau opririi dispozitivelor conectate, dar şi opţiunea de control vocal. Mai mult, funcţiile disponibile în aplicaţie asigură configurarea unei liste de programe săptămânale pentru gadgeturile smart conectate, în aşa fel încât toate dispozitivele îşi vor ajusta automat funcţionarea, conform programului setat. Aceasta are un design compact, în aşa fel încât prizele învecinate pot fi utilizate fără probleme.

Priza inteligentă Wi-Fi Mini Smart Tapo P100 este utilă şi atunci când proprietarii se află în vacanţe, deoarece contribuie la menţinerea unei case protejate, datorită modului Away, o caracteristică prin care dispozitivele conectate sunt pornite şi oprite periodic, pentru a simula prezenţa în interiorul locuinţei, chiar şi atunci când nu este nimeni acasă.

Instalarea şi folosirea uşoară, fără a fi nevoie de un hub smart dedicat, se realizează tot prin intermediul aplicaţiei gratuite Tapo, în doar câteva minute. Un alt aspect important este şi faptul că priza smart Tapo P100 este compatibilă cu orice router Wi-Fi (2.4GHz) şi este disponibilă în variantele 1-pack, 2-pack şi 4-pack.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb