GENESYS DISTRIBUŢIE a devenit partener oficial TRANSITION NETWORKS îin Europa

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 aprilie 2007

GENESYS DISTRIBUTIE anunţă semnarea contractului de parteneriat cu compania americană Transition Networks, prin care devine partener în dezvoltarea reţelei de distribuţie în Europa de Sud-Est pentru toată gama de produse din portofoliul producatorului.

Transition Networks are sediul central în Minneapolis şi oferă soluţii modulare de conversie ce dau posibilitatea extinderii eficiente a unei reţele în funcţie de utilizator, distanţa sau protocol. Solutiile de conectivitate ale companiei includ switch-uri cu şi fără management, cu un număr divers de porturi, cu GBIC si SFP opţionale, media convertoare, produse de acces wireless, plăci de conectare în retea.

GENESYS DISTRIBUŢE a ales produsele Transition Networks atât datorită modului eficient în care acestea se acomodează multiplelor protocoale, platorme şi interfete cât şi datorită cererii din ce in ce mai consistente pentru produse de acest tip de pe piaţa autohtonă, compania răspunzând astfel cu o ofertă completă şi competitivă

Producatorul american a optat pentru extinderea sa în Europa de Sud-Est prin GENESYS DISTRIBUŢIE datorită prezenţei locale asigurată prin reţeaua naţională de parteneri şi politicii eficiente de distribuţie cu valoare adaugată.

Cu birouri în România, Moldova şi Bulgaria, GENESYS DISTRIBUŢIE beneficiază la momentul actual de o reţea extinsă de reselleri, cu o acoperire geografică eficientă. Având o poziţie stabilă pe piaţa de profil şi o creştere constantă a volumului de afaceri, GENESYS DISTRIBUŢIE poate susţne proiecte complexe de retelistică şi cablare structurată şi poate răspunde rapid cerinţelor pieţei regionale.

"Suntem foarte încantati de parteneriatul prin care adăugăm GENESYS DISTRIBUŢIE la reţaua noastra de distribuitori", a declarat Bill Schultz, Vice-Preşedinte de Marketing al Transition Networks. "Prezenta lor deja cunoscută şi respectată în regiune ne asigură că putem ajunge mai uşor la clienţii noi şi ca le putem oferi clienţilor deja existenţi servicii mai bune."

"Parteneriatul cu Transition Networks este în egală măsura o oportuniate de dezvoltare pentru ambele companii. Pentru noi, semnarea acordului de distribuţie cu Transition Networks reprezintă realizarea unui obiectiv din strategia de dezvoltare propusă pentru anul în curs. Dorim să extindem portofoliul actual cu produse de calitate, inovative, care să răspundă exigenţelor pieţei româneşti de IT&C şi din aceasta perspectivă, parteneriatul cu producătorul american ne oferăun avantaj competitiv", a declarat Loredana Nastase, Marketing Director GENESYS DISTRIBUŢIE

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb