GEORGE SIMION: "AUR renunţă la criticile aduse miniştrilor USR PLUS în textul moţiunii de cenzură "

G.B
Politică / 3 septembrie 2021

George Simion

George Simion

Liderul AUR, George Simion, a declarat că textul moţiunii de cenzură iniţiată de partidului al cărui copreşedinte este a fost curăţat astfel încât să conţină doar "chestiunile care îl vizează" pe premierul Florin Cîţu. Iniţial, moţiunea de cenzură a celor din AUR conţinea referiri la activitatea miniştrilor USR PLUS, potrivit Digi24.

"Nu dorim să intrăm în conflicte ideologice şi stilistice cu ceilalţi parlamentari care vor debarcarea lui Florin Cîţu din funcţie. Aşadar textul moţiunii iniţiate de noi va fi unul minimal, care se rezumă la chestiunile care îl vizează pe viitorul fost premier", a declarat George Simion, pentru Digi24.ro.

George Simion a precizat că în proporţie de 80% moţiunea va fi depusă astăzi, după şedinţa Coaliţiei.

În varianta transmisă presei de AUR, miniştrii USR PLUS erau criticaţi dur. De exemplu, ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene Cristian Ghinea era numit "un mare şi rotund zero".

" Care sunt rezultatele la 9 luni de la data începerii exerciţiului financiar? ZERO, un mare şi rotund ZERO, aşa cum îi este caracteristic d-lui Ghinea", scria în varianta iniţială a moţiunii AUR.

De asemenea, în moţiunea celor de la AUR apăreau mai multe referiri la USR PLUS.

"USR PLUS doreşte sexualizarea copiilor"/Pentru USR PLUS "identitatea naţională şi tricolorul reprezintă "teme false"/"Guvernul PNL-USR PLUS-UDMR a îndatorat ţara"/"Preşedintele Iohannis stă cu un puşcăriaş la masă, iar cei de la USR PLUS tac mâlc în speranţa că oamenii vor uita de campania Fără penali în funcţii publice", sunt doar câteva exemple.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. s-a stricat si asta la inima.... auzi tu, sa se dea cu gunoaiele anti-Romania de la USR!

    Dooooamne fereste!  

    1. În urma discuției din această seară cu un bun amic, fost mare simpatizant AUR, am ajuns împreună la concluzia tristă că AUR și USRI PLUS sunt creația sistemului, în concret a serviciilor și răspund acelorași comenzi. Motivul creării AUR este strict canalizarea votului celor 15-20% de naționaliști pe care (încă) îi mai avem. Prin alianța cu USRI PLUS, AUR a compromis grav ideea de partid naționalist, demonstrând că este creația sistemului, la fel ca și USRI PLUS, și că acționează la comanda acestuia.

      Bravo, ai înțeles corect. Inițial ce credeai?

      Pe de altă parte ce trebuia să facă AUR? Să se facă că plouă ca PSD sa stea cu mâinile în zona inghinala ca la fotbal când e lovitură liberă?? George Simion știe că îi crește scorul cu cel puțin 5% numa din nbdebarcarea lu Câțu. 

      ca usr este creatia securitatii , se vede din avion , dar totusi AUR inca nu a venit cu ceva concret ca ar fi impotriva romanilor . pina la proba contrarie sintem obligati sa ne agatam de acest pai , altul care ? de curvele din psd si pdl eu unul m-am saturat .psd mai ales acum cu actuala lor conducere , dancu , ciolacu , grindeanu , a ajuns copia , pdl si in felul acesta stapanii care comanda , germania , franta , olanda , nu mai au nici o emotie ca , castiga psd sau pdl .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb