"Germanos" are un nou Product Manager Mobile Telephony

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 martie 2009

Florin Constantinescu (38 de ani) s-a alăturat recent Departamentului Comercial al "Germanos Telecom România" pe poziţia de Product Manager Mobile Telephony. În această poziţie, Florin se va ocupa de managementul portofoliului de produse de telefonie mobilă şi de stabilirea campaniilor promoţionale, în colaborare cu echipa de marketing a retailerului.

Anterior Germanos, Florin Constantinescu a lucrat la LG Electronics Romania, ca GSM Sales Manager. El are o experienţă de vânzări de aproape 15 ani în domeniul telecom şi IT, la companii precum MobiFon (Vodafone), DNA Software, Atlas Telecom şi Radiotel.

"Experienţa şi rezultatele lui Florin în telecom şi IT aduc un plus de valoare departamentului Comercial. Sunt convins că prin abilităţile sale de selectare a celor mai bune produse şi puterea de negociere vom reuşi să ne menţinem poziţia de lider pe piaţa retailului de telecom din Romania", a declarat Alexandru Munteanu, Commercial Manager Germanos Telecom Romania.

Grupul GERMANOS este liderul regional al pieţei de retail de tehnologie mobilă. Prezent în 4 ţări, cu peste 900 de magazine in tari precum Grecia, Romania, Bulgaria si FYROM, GERMANOS - parte a grupului COSMOTE - şi-a asumat misiunea de a conecta consumatorii obişnuiţi cu tehnologia mobilă. În România, GERMANOS este prezent din anul 1996, timp în care s-a impus ca principalul lanţ de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă. Actualmente lanţul de magazine GERMANOS a atins în România un număr de peste 260 de magazine, fiind prezent în mai mult de 110 de oraşe si operand peste 12.500 mp de suprafaţa comercială.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb