Gi Group Holding aniversează 25 de ani de inovaţie si evoluţie constantă pe piaţa muncii

D.T.
Companii / 27 februarie 2023

Gi Group Holding aniversează 25 de ani de inovaţie si evoluţie constantă pe piaţa muncii

Gi Group Holding, o companie de resurse umane, aniversează astăzi un sfert de veac plin de realizări, evoluţie şi inovaţii pe piaţa muncii, conform unui comunicat remis redacţiei. Mai mult, compania anunţă investiţii în valoare de 100 de milioane de euro pentru următorii doi ani şi estimează venituri de 6 miliarde de euro până în 2024.

Potrivit comunicatului, Gi Group Holding a atins venituri estimate la 4.174.293 euro pentru finalul acestui an. Creşterea sa constantă, chiar şi în cele mai tulburi perioade ale acestui sfert de secol, cum ar fi pandemia şi conflictul ruso-ucrainean, a condus la o creştere a cifrei de afaceri de la 1.581 de milioane de euro în 2015 la peste 3,6 miliarde de euro în 2022.

Stefano Colli-Lanzi, CEO al Gi Group Holding, afirmă că: "Munca are puterea de a genera o valoare personală şi socială nepreţuită, mentalitatea italiană stă la baza organizaţiei noastre şi se reflectă în Grupul Fondazione Gi pentru Muncă Durabilă. Munca durabilă înseamnă realizarea unor condiţii de viaţă care să sprijine oamenii, astfel încât aceştia să rămână la locul de muncă pe toată durata vieţii lor active, fără a compromite capacitatea generaţiilor viitoare de a intra sau de a rămâne pe piaţa forţei de muncă."

"În următorii ani, vom urmări traiectoria actuală, crescând veniturile din afacerile noastre internaţionale de la 50% la 70%. Prin urmare, am planificat o investiţie anuală de 100 mln euro în achiziţii pentru următorii doi ani. Avem un obiectiv foarte clar la orizont: 6 miliarde de euro până în 2024", mai adaugă Stefano Colli-Lanzi.

Cristian Huzău, Country Manager Gi Group Romania afirmă, la rândul său: "În cei 25 de ani de activitate, prin implicare constantă în activităţi de HR şi cu ajutorul echipelor dedicate, care zi de zi sunt alături de clienţii noştri şi de personalul angajat, astăzi Gi Group Holding are peste 650 de birouri amplasate în 34 de ţări, peste 8.000 de angajaţi şi mai mult de 20.000 de clienţi".

De-a lungul anilor, team leaderii Gi Group Holding au urmărit o abordare strategică a creşterii business-ului pe de o parte prin dezvoltarea serviciilor companiei şi pe de altă parte prin investiţii în proiecte noi, adaugă comunicatul.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb