Gothaer a lansat o platformă prin care companiile îşi pot achiziţiona online garanţia de participare la licitaţii

E.D.
Companii / 12 noiembrie 2014

Gothaer Asigurări Reasigurări a lansat prima platformă din România care permite clienţilor săi să îşi achiziţioneze online poliţe de asigurare pentru garanţiile de participare la licitaţie, garanţii ce reprezintă o condiţie obligatorie pentru orice companie care intenţionează să participe la o procedură de atribuire a unui contract de achiziţie publică.

Potrivit informaţiilor publice disponibile, în anul 2013 au fost iniţiate un număr de 19.343 proceduri de achiziţie publică prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), având o valoare totală estimată de 74.551.065.026 lei. Pentru majoritatea procedurilor de achiziţie publică, constituirea garanţiei de participare la licitaţie de către ofertanţi a fost obligatorie.

"Platforma garantii.gothaer.ro reprezintă o nouă etapă inovativă în oferirea de soluţii personalizate în funcţie de nevoile specifice ale clienţilor care participă în cadrul proceselor de achiziţii publice, facilitându-le acestora întregul proces de obţinere a garanţiei de participare la licitaţie, proces concentrat în câţiva paşi simpli şi rapizi", declară Anca Băbăneaţă, CEO Gothaer Asigurări Reasigurări.

Asigurarea de garanţie de participare la licitaţie face parte din categoria instrumentelor de garantare reglementate prin lege, solicitate oricărei companii care intenţionează să participe la o procedură de achiziţie publică. Companiile care aleg să încheie o poliţă de asigurare de acest tip beneficiază de creşterea disponibilului de lichidităţi, dar şi de independenţă faţă de instituţiile creditoare, pentru că la încheierea unei asigurări de garanţie nu se solicită garanţii colaterale sub forma depozitelor în numerar sau a garanţiilor reale mobiliare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb