Grupul de firme ALLSYS se va concentra pe instalarea de parcuri fotovoltaice, mizând pe potenţialul mare de creştere a acestei pieţe

A.F.
Companii / 5 aprilie

Adrian Moraru, preşedintele Consiliului de Administraţie al ALLSYS ENERGY

Adrian Moraru, preşedintele Consiliului de Administraţie al ALLSYS ENERGY

Grupul de firme furnizoare de servicii energetice ALLSYS mizează pe potenţialul mare de creştere a pieţei de energie fotovoltaică din România şi anunţă că îşi va concentra activităţile pe acest domeniu, după ce a finalizat deja primele contracte de instalare de parcuri solare, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Fondată în 2002 prin externalizarea activităţilor de citire-încasare din cadrul Electrica SA, ALLSYS ENERGY a avut o istorie tumultoasă, dar, printr-o nouă abordare de management, am reuşit să o dezvoltăm ulterior într-un grup de firme de servicii energetice, prin recenta alăturare a RO ELECTRIC CONSTRUCT SRL. Ambele firme activează în prezent şi pe piaţa de instalare de parcuri fotovoltaice, finalizând anul trecut primele contracte în domeniu", a declarat Adrian Moraru, preşedintele Consiliului de Administraţie al ALLSYS ENERGY.

"Concret, ALLSYS ENERGY oferă servicii de instalare a parcurilor fotovoltaice, iar echipele sale împreună cu cele ale RO ELECTRIC CONSTRUCT integrează tehnologii avansate şi caută pentru fiecare client soluţii personalizate pentru a maximiza eficienţa şi a transforma lumina solară în energie sustenabilă", a mai spus Adrian Moraru.

Conform comunicatului, cu titlu de exemplu, ALLSYS ENERGY împreună cu RO ELECTRIC CONSTRUCT SRL au instalat anul trecut un sistem solar de 1409 KW la Shopping City Piatra Neamţ şi un sistem solar de 450 KW la Selgros Craiova.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria energetică, grupul are personal profesionist, care instalează atât proiecte industriale mici şi medii, cuprinse între 400-5000 KW, dar şi parcuri fotovoltaice de dimensiuni mai mari. Pe lângă serviciile de instalare, ALLSYS pune la dispoziţie şi componenta de proiectare, având parteneri strategici în furnizarea echipamentelor pe care le montează.

"Colaborăm doar cu firme serioase în materie de furnizare de echipamente şi suntem pregătiţi să investim sume importante în special în formarea şi perfecţionarea personalului, pentru a ne asigura că serviciile de instalare pe care le oferim sunt la cel mai ridicat nivel posibil într-o piaţă încă extrem de volatilă din perspectiva calităţii", a explicat preşedintele Consiliului de Administraţie al ALLSYS ENERGY.

Grupul de firme ALLSYS este specializat în măsurarea precisă a energiei, designul de infrastructuri energetice eficiente şi executarea de instalaţii energetice. Cea mai mare firmă din grup este ALLSYS ENERGY, cu un număr mediu de 580 de angajaţi, care a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 5,8 milioane euro, revenindu-şi după o perioadă dificilă cu pierderi importante şi înregistrând şi un profit net de peste 200.000 de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb