Grupul "Lactalis" a cumpărat divizia de lactate "LaDorna"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 22 aprilie 2008

Grupul Lactalis a cumpărat divizia de lactate a Grupului LaDorna, informează un comunicat de presă emis ieri de companie. "LaDorna reprezintă în România o puternică tradiţie a produselor de calitate, o marcă, ce a fost construită şi deja consolidată de-a lungul anilor (...). Vom dezvolta aceas-tă companie deja organizată pe principii compatibile cu cele ale grupului nostru", a declarat preşedintele Grupului Lactalis, Emmanuel Bes-nier.

Potrivit comunicatului de presă, Grupul Lactalis intenţionează să investească în domeniu şi să extindă zonele de colectare de lapte. Preşedintele Grupului LaDorna, Jean Valvis, şi-a exprimat certitudinea că Lactalis va diversifica produsele şi că va asigura o perspectivă excelentă pentru dezvoltarea sectorului BIO, menţionează comunicatul.

"Această dezvoltare îşi pune fundamentele pe procesul de transformare a primelor ferme Bio-ecologice, iniţiat de LaDorna în Carpaţi, încă din anul 2001", se arată în comunicat.

Grupul Lactalis, cu sediul în Laval, Mayenne, în regiunea lactalieră din vestul Franţei, este prezent în peste 150 de ţări din întreaga lume. Compania are o cifră de afaceri de 9,6 miliarde euro, un număr de 33.500 de angajaţi şi aproximativ 125 de platforme indus-triale. Printre mărcile Lactalis se numără President, Galbani, Lactel, Rochefort--Societe etc.

LaDorna are un număr de 1200 angajaţi pe opt platforme industriale de producţie şi a realizat o cifră de afaceri de 40 millioane euro în 2007. În prezent, colectează aproximativ 35 milioane de litri de lapte. Prin această achiziţie, Grupul Lactalis este activ deja în Serbia, Moldova, Ucraina şi Grecia, unde Grupul LaDorna a dezvoltat propria-i structură de distribuţie şi vânzări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb