Grupul LEGO a avut venituri de 27,4 miliarde de coroane daneze în primele 6 luni ale anului 2023

E.M.
Companii / 31 august 2023

Grupul LEGO a avut venituri de 27,4 miliarde de coroane daneze în primele 6 luni ale anului 2023

LEGO a anunţat rezultatele pentru primele şase luni ale anului 2023. Veniturile au fost de 27,4 miliarde de coroane daneze, ceea ce reprezintă o creştere de un procent faţă de prima jumătate a anului 2022, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, cifrele de vânzări au crescut cu 3%. Acestea au depăşit piaţa jucăriilor aflată în declin şi au contribuit la creşterea semnificativă a cotei de piaţă. Profitul operaţional a atins un nivel de 6,4 miliarde de coroane daneze, comparativ cu un nivel de 7,9 miliarde de coroane daneze, în prima jumătate a anului 2022. Compania a continuat să investească în iniţiativele strategice pe termen lung, inclusiv în producţie, digitalizare şi sustenabilitate.

CEO-ul Niels B Christiansen a declarat: "Suntem mulţumiţi de performanţa noastră, mai ales că au fost şase luni dificile pentru industria jucăriilor. Cererea pentru produsele noastre ne-a făcut să depăşim industria şi să creştem semnificativ cota de piaţă.",conform sursei citate.

"Poziţia noastră financiară solidă ne permite să investim pe termen lung, în special în domenii precum digitalizarea, sustenabilitatea şi producţia. Performanţele noastre sunt conform aşteptărilor, după trei ani consecutivi de creştere semnificativă şi suntem recunoscători pentru colegii noştri care lucrează în fiecare zi pentru a inspira copiii prin joacă." , a adăugat aceasta.

Profitul net a fost de 5,1 miliarde de coroane daneze, faţă de 6,2 miliarde de coroane daneze în prima jumătate a anului anterior. Profitul operaţional a fost de 1,1 miliarde de coroane daneze, comparativ cu 3,8 miliarde de coroane daneze în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Portofoliul Grupului LEGO în 2023 va include peste 750 de produse care sunt concepute pentru a atrage constructori de toate vârstele, indiferent de interese.

Temele cu cele mai bune performanţe în prima jumătate a anului au inclus: LEGO® Icons, LEGO Star Wars, LEGO Technic şi LEGO City. LEGO DREAMZzz, noul IP dezvoltat de companie, a fost lansat în martie, cu conţinut prezentat pe toate platformele majore de streaming şi de conţinut pentru copii pentru a creşte gradul de conştientizare înainte ca produsele să fie puse în vânzare în august.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb