Grupul Polach aniversează 30 de ani de activitate

D.R.
Companii / 11 iulie 2023

Grupul Polach aniversează 30 de ani de activitate

Grupul românesc Polach aniversează în acest an trei decenii de activitate şi continuă dezvoltare a companiilor din grup, informează un comunicat de presă, remis astăzi.

De la înfiinţarea sa ca afacere de familie, în urmă cu treizeci de ani, Polach şi-a consolidat permanent poziţia în piaţă, devenind un partener de cursă lungă pentru numeroase companii, din întreaga Românie.

Cele trei companii din Grup, care activează în domeniul transporturilor şi logisticii, staţii de carburant, HoReCa şi în sectorul agricol, Polach Logistics & Transport, Polach Impex si Polach Cereals, au înregistrat rezultate pozitive în 2022 şi au estimări în creştere pentru 2023.

Polach Logistics & Transport are o flotă auto proprie, compusă din 110 cap tractoare (Volvo şi Mercedes) şi 141 semiremorci (Schmitz si Krone).Compania asigură service de camioane specializat şi deţine un garaj propriu cu hală logistică în localitatea Turnu din judeţul Arad. Polach Logistics & Transport a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 83.854.519 RON şi o creştere a profitului cu 29.4% % faţă de 2021, an în care contextul pandemic a impactat masiv industria transporturilor. Pentru 2023 estimările indică o creştere de 7% a cifrei de afaceri, ca urmare a extinderii flotei auto şi a contractelor noi.

Povestea sa începe în anul 1993, cu firma de transport naţional de mărfuri Polach Impex. Primul pas major în evoluţia Polach a fost făcut zece ani mai târziu, în 2003, odată cu prima investiţie importantă: contractarea primului leasing în vederea achiziţionării unui camion nou. A urmat, în 2014, înfiinţarea firmei Polach Logistics & Transport, cu activităţi de transport naţional şi internaţional.

Calitatea serviciilor furnizate de Polach Logistics & Transport este recunoscută la nivel naţional şi internaţional, compania aflându-se printre primele trei firme ale judeţului Arad în domeniul său de activitate, conform Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

"Aniversăm cu mândrie, un parcurs de 30 de ani de perfecţionare continuă, timp în care în care am crescut, de la doar 2 angajaţi, respectiv fondatorii afacerii, la o echipă formată din peste 190 angajaţi, în tot grupul, în 2023. Suntem mândri de echipa de profesionişti talentaţi, pe care am format-o în timp, contribuind semnificativ la dezvoltarea competenţelor şi la creşterea nivelului de expertiză în domeniile în care activăm. O altă realizare notabilă, construită zi de zi, în cei 30 de ani, este dată de relaţiile solide şi de lungă durată, clădite împreună cu clienţii, pentru care am devenit partenerul de încredere în dezvoltarea afacerilor. Cum am reuşit? Oferind servicii de cea mai înaltă calitate pe termen lung", declară Diana Covaci, Administrator Polach Group.

"Ajungând la această bornă aniversară de 30 de ani, reflectăm asupra parcursului nostru în domeniul transporturilor şi ne bucurăm de succes. Cu o flotă auto extinsă asigurăm distribuţia de bunuri în Europa de Vest şi de Est, la cererea clienţilor, printr-un sistem de rute prestabilite: Europa de Vest - Anglia, Belgia, Olanda, Suedia, Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Spania, Portugalia, Italia; Europa de Est - Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia. Suntem recunoscători clienţilor noştri pentru încrederea acordată şi parteneriatul lor pe termen lung. De-a lungul anilor, am demonstrat că suntem o alegere de încredere pentru nevoile lor de transport, asigurându-ne că mărfurile lor sunt livrate în siguranţă şi la timp", a completat Andrei Covaci, CEO & Founder Polach Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb