Grupul "TeraPlast" ajunge la o deţinere de 67% din capitalul social al "Depaco"

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 23 noiembrie 2017

Grupul "TeraPlast" ajunge la o deţinere de 67% din capitalul social al "Depaco"

Grupul "TeraPlast" anunţă majorarea participaţiei cu încă 7% în capitalul social al "Depaco", ajungând la o deţinere de 67%, potrivit unui comunicat al companiei

"Consiliul de Administraţie al societăţii TeraPlast S.A. informează acţionarii şi potenţialii investitori cu privire la faptul că TeraPlast a încheiat un contract de vânzare-cumpărare de părţi sociale cu Dragoş Irimescu pentru achiziţia unui pachet de 7% din capitalul social al Depaco S.R.L.", se arată în comunicat.

Achiziţia acestui pachet vine după ce, tot în 2017, grupul a încheiat acorduri pentru achiziţionarea unei participaţii de 60% în "Depaco", al doilea jucător de pe piaţa de ţiglă metalică, prin brandul "Wetterbest".

Mirela Pop, directorul general al "TeraPlast", a declarat: "Majorarea participaţiei în cadrul companiei Depaco este un pas important în evoluţia grupului TeraPlast. Încă de la începutul acestui parteneriat, ne-am bucurat de o bună colaborare cu asociaţii Depaco şi avem încredere că vom continua să lucrăm împreună într-un mod eficient pentru a aduce plus valoare afacerilor noastre".

Achiziţia pachetului de părţi sociale este condiţionată de obţinerea avizului favorabil din partea Consiliului Concurenţei cu privire la dobândirea controlului ce va fi exercitat de către "TeraPlast" asupra "Depaco".

Afacerile "Depaco" au crescut în primele nouă luni ale lui 2017 cu peste 45% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Grupul "Teraplast" rulează o cifră de afaceri anuală de peste 400 de milioane de lei şi include societatea "Teraplast" (producător de ţevi, granule şi profile din PVC), filialele "TeraSteel" Bistriţa şi "Terasteel" Serbia (producători de panouri sandwich şi structuri metalice zincate), "Teraglass" (producător de ferestre şi uşi din PVC), "Teraplast Logistic" (începând cu iunie 2016 coordonează activităţile logistice ale Grupului), "Teraplast" Ungaria (distribuitor), "Politub" (producător de ţevi din polietilenă), precum şi societatea "Depaco" (producător de ţiglă metalică).

Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe şase linii de business: Instalaţii & Amenajări, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate şi Tâmplărie termoizolantă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb