Grupul TeraPlast donează 85.000 de lei spitalelor din Bistriţa şi Băicoi

C.B.
Companii / 18 martie 2020

Alexandru Stânean

Alexandru Stânean

Grupul TeraPlast, se implică în lupta cu noul virus COVID-19 şi donează 60.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, respectiv 25.000 de lei Spitalului Orăşenesc Băicoi, pentru a susţine eforturile locale de prevenire a răspândirii noului coronavirus, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, banii alocaţi de Grupul TeraPlast vor fi folosiţi de unităţile medicale pentru achiziţionarea de echipamente medicale, medicamente şi alte produse necesare pe timpul pandemiei de coronavirus, când resursele sunt foarte importante pentru sistemul public de sănătate.

Alexandru Stânean, CEO TeraPlast Group, a declarat: " Grupul TeraPlast şi-a asumat deja rolul de companie care se implică activ în viaţa societăţii şi are o atitudine responsabilă faţă de oameni şi mediu. Demersul nostru de a dona 85.000 de lei către spitalele din Bistriţa şi Băicoi este un alt pas pe care îl facem în această direcţie. Ştim cu toţii că sistemul medical este cel mai greu încercat în această perioadă şi este important ca fiecare dintre noi să sprijine aşa cum poate România în criza declanşată de noul virus COVID-19. Dincolo de această contribuţie, Grupul TeraPlast este determinat să îşi continue activitatea cât mai aproape de parametrii normali, în condiţiile date, contribuind astfel la bunăstarea comunităţilor locale şi a economiei naţionale."

Grupul TeraPlast a luat deja măsuri în privinţa prevenirii răspândirii coronavirusului şi la nivel intern. Astfel, managementul Grupului a luat decizii în acest sens încă de acum două săptămâni, în acord cu informaţiile şi recomandările transmise de către autorităţile competente, cu care reprezentanţii Grupului comunică permanent pentru a monitoriza şi actualiza, după caz, măsurile implementate, în funcţie de evoluţia situaţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb