Heineken România are un nou director al lanţului de aprovizionare

A.C.
Companii / 28 mai 2014

Maarten Koudenburg este noul Director Supply Chain (lanţ de aprovizionare) al Heineken România, începând de la 1 iunie, transmite un comunicat remis astăzi redacţiei.

Maarten Koudenburg îl va înlocui pe Ed van Willegen în echipa de management, după numirea celui din urmă în funcţia de Supply Chain Director Heineken Rusia, începând din mai 2014.

Koudenburg a afirmat: "Sunt încântat să preiau această funcţie în cadrul HEINEKEN România şi să conduc o echipă de profesionişti care caută, în permanenţă, modalităţi sustenabile şi inovatoare de a oferi beri de calitate consumatorilor români".

Onno Rombouts, Managing Director Heineken România: "Suntem bucuroşi să îl primim pe Maarten în echipa noastră. Maarten are o experienţă valoroasă în poziţii de conducere şi 13 ani în compania Heineken, în care a demonstrat o înţelegere profundă a diziviei de Supply Chain. Sunt încrezător că dedicarea şi know-how-ul lui Maarten ne vor ajuta să continuăm să ne îmbunătăţim performanţa şi să facem faţă provocărilor pe care le ridică piaţa berii".

Maarten Koudenburg a lucrat la Heineken Olanda începând din 2001 şi a avut diverse roluri în cadrul echipei de Supply Chain. În 2010 a fost numit, în Tunisia, Supply Chain Director pentru Société Nouvelle de Brasserie, iar în 2012 a preluat funcţia de Area Supply Chain Director pentru regiunea African Middle East. Înainte de a se alătura echipei Heineken, Koudenburg a lucrat pentru CMG Consultancy şi Corus Steel în Olanda.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb