Hercesa anunţă că a depăşit 1.000 de apartamente vândute din proiectul Vivenda Residencias

F.D.
Companii / 23 noiembrie 2023

Hercesa anunţă că a depăşit 1.000 de apartamente vândute din proiectul Vivenda Residencias

Hercesa România, parte a Hercesa International, anunţă, cu ocazia demarării vânzărilor la ultima fază a proiectului Vivenda Residencias, că a depăşit borna de 1.000 de locuinţe tranzacţionate în România, conform unui comunicat de presă al companiei.

"În anul 2023, marcat de un context economic dificil, am continuat dezvoltarea Vivenda şi am demarat lucrările de construcţie la prima fază a Stellaris. Este un semn al încrederii noastre în piaţa rezidenţială din Bucureşti", a declarat Romeo Ghica, manager de operaţiuni al Hercesa România. "Deşi la începutul anului estimările noastre erau pesimiste, scăderea şi stabilizarea inflaţiei şi dobânzilor au stimulat achiziţia de apartamente, ceea ce a însemnat, pentru noi, un volum de vânzări cu peste 30% faţă de aşteptări şi am depăşit astfel pragul de 1.000 de apartamente tranzacţionate în România", a adăugat Romeo Ghica.

În prezent, Hercesa România construieşte în Vivenda blocul L, un concept cu doar două apartamente pe etaj, situat lângă supermarketul Lidl. Blocul L are termen de finalizare septembrie 2024 şi cuprinde 80 de apartamente cu 3 si 4 camere, cu suprafeţe utile totale cuprinse între 82 mp şi 115 mp şi preţuri începând de la 135.800 euro + TVA.

Blocul D, prima etapă a ultimei faze a Vivenda Residencias, presupune o investiţie de peste 9 milioane de euro, are ca termen de finalizare septembrie 2025 şi va cuprinde 73 de apartamente din totalul de aprope 400 de unităţi care vor fi dezvoltate. Lucrările de construcţie vor demarate în 2024, iar termenul de finalizare al Blocului D este luna septembrie 2025. Sunt disponibile spre vânzare două tipuri de apartamente cu două camere (40% din total) şi două tipuri de locuinţe cu trei camere (40% din total), precum şi unităţi cu patru camere. Preţurile pornesc de la 88.400 de euro plus TVA. La momentul livrării tuturor locuinţelor din ultima fază, proiectul Hercesa din estul Bucureştiului va avea 1.400 de apartamente.

Apartamentele din Vivenda Residencias, în care există o comunitate formată din 1.000 de familii, beneficiază de parcări subterane, încălzire prin pardoseală, centrale termice individuale. În viitorul apropiat, dotările proiectelor dezvoltate de Hercesa vor fi adaptate normelor nZEB şi vor include centrale de bloc, panouri fotovoltaice şi sisteme smart home în standard, acestea din urmă fiind în prezent disponibile opţional.

Localizat în zona I.O.R.-Titan, în proximitatea staţiei de metrou Costin Georgian şi a parcului I.O.R., Vivenda Residencias dispune de spaţii verzi generoase, locuri de joacă pentru copii şi zone de relaxare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb