Hikvision se alătură proiectului OSPA România

Comunicate de presă / 2 noiembrie 2017

Hikvision se alătură proiectului OSPA România

Hikvision, producător mondial de soluţii din domeniul supravegherii video, se implică în proiectul OSPA România, proiect care promovează performanţa în domeniul securităţii private din ţara noastră.

Romania este cea de-a patra ţară europeană şi a şasea la nivel mondial care organizează Galele OSPA, gale care se află, în 2017, la a doua ediţie.

Compania Hikvision este prezentă în 100 de ţări, are 28 de sucursale regionale în întreaga lume şi 35 de sucursale în China.

Domnul Leo Duan, Country Manager Romania, a explicat care au fost motivele pentru care Hikvision s-a alaturat proiectului OSPA: "Gala OSPA România de anul trecut a fost un eveniment deosebit, care a avut un impact major asupra industriei securităţii private din România. Obiectivele noastre, de a oferi soluţii eficiente, produse fiabile pentru o lume mai sigură se înscriu în acceaşi linie cu obiectivele OSPA, aşa că ni s-a părut normal să devenim sponsorii principali ai OSPA în 2017, potenţând şi mai mult atingerea unor obiective care ne unesc".

Creat în baza unor cercetări ştiinţifice aprofundate asupra celor mai bune practici în domeniul sistemelor de recunoaştere profesională, Galele OSPA asigură un sistem de jurizare independent, credibil şi transparent. De asemenea, juriul este format în fiecare an din personalităţi recunoscute în domeniul securităţii private din România şi care au o contribuţie majoră la dezvoltarea acestui sector de activitate.

"Gala OSPA ne oferă şansa de a împărtăşi ultimele realizări tehnologice, cele mai moderne soluţii şi să avem un schimb de idei cu partenerii noştri din industria securităţii private din România. Este foarte important că putem învăta de la alţii lucruri noi, este foarte util atunci când poţi să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă", mai spune Leo Duan.

Organizatoarea Galelelor OSPA - Federaţia Serviciilor de Securitate (FSS) din România, este hotărâtă să continue acest program pe termen lung. Preşedintele FSS, domnul Gabriel Badea spune că programul reprezintă "o oportuntitate pentru a aduce împreună profesionişti ai securităţii private şi asociaţii profesionale, o cale pentru stimularea excelenţei profesionale în sectorul securităţii private şi o cale de recunoaştere şi promovare a performanţei la nivel individual şi organizaţional".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb