Holcim România şi Fundaţia Leaders lansează a doua ediţie a proiectului educaţional "Exploratori de viitor"

V.R.
Comunicate de presă / 13 mai 2022

Holcim România şi Fundaţia Leaders lansează a doua ediţie a proiectului educaţional "Exploratori de viitor"

Peste 200 de tineri din cinci judeţe vor fi îndrumaţi în alegerea carierei

Grupul Holcim România împreună cu Fundaţia Leaders dau startul proiectului educaţional "Exploratori de viitor", destinat antrenării competenţelor de leadership şi îndrumării a 200 de elevi de liceu, din cinci judeţe ale ţării, în alegerea unei cariere, potrivit unui comunicat al companiei.

Aflat la a doua ediţie, anul acesta proiectul îşi dublează numărul de beneficiari direcţi. Alături de localităţile Aleşd, Oradea şi Câmpulung Muscel, vizate în 2021, acum proiectul se extinde şi în municipiul Bucureşti şi Buzău.

"Exploratori de viitor" se desfăşoară în două etape, în perioada aprilie - decembrie 2022. În prima etapă, reprezentanţi ai Fundaţiei Leaders împreună cu specialişti din cadrul Holcim vor ajuta elevii de liceu să identifice posibile direcţii de carieră, pornind de la aptitudinile şi interesele lor. În acest sens, cursanţii vor completa un chestionar de orientare vocaţională, vor participa la două ateliere online de orientare în carieră şi la un eveniment inspiraţional, cu zece invitaţi din partea Holcim.

Cea de-a doua etapă, care are la bază programul "Leaders Explore", implică ateliere de autocunoaştere şi leadership personal şi al echipei, organizate online şi offline. Totodată, cu sprijinul voluntarilor Holcim, liceenii îşi vor dezvolta abilităţile gândind şi implementând proiecte cu impact în comunitatea lor.

Alina Cristea, Manager CSR şi Proiecte Educaţionale în cadrul Grupului Holcim România, spune: "Pe întreg parcursul programului «Exploratori de viitor», liceenii vor fi sprijiniţi să îşi dezvolte abilităţile de leadership, să-şi identifice punctele forte şi implicit să-şi găsească drumul în carieră. Nu în ultimul rând, ei vor avea posibilitatea de a dezvolta şi implementa proiecte sustenabile, cu impact pozitiv la nivelul comunităţilor din care fac parte".

La final, absolvenţii vor primi certificarea în leadership intitulată "Knowing Yourself", care atestă dezvoltarea a nouă competenţe cheie şi vor avea acces la comunitatea de absolvenţi Leaders, formată din peste 33.000 de tineri.

Programul debutează cu o campanie de atragere a tinerilor în proiect, desfăşurată în liceele din localităţile vizate. Participanţii vor fi aleşi în baza procesului de selecţie format din două etape, completarea unui formular de înscriere online şi un interviu individual.

Înscrierile se pot face până la data de 18 mai pentru liceenii din Aleşd (Bihor), Oradea şi Câmpulung-Muscel şi până pe 26 mai pentru cei din Bucureşti şi Buzău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb