Holzindustrie Schweighofer a exclus doi furnizori din lanţul de aprovizionare

A.I.
Companii / 25 mai 2017

Holzindustrie Schweighofer a exclus doi furnizori din lanţul de aprovizionare

Holzindustrie Schweighofer şi-a luat angajamentul să lupte împotriva tăierilor ilegale şi să se asigure că procesul de achiziţie a lemnului este conform legislaţiei în vigoare. Firma nu tolerează încălcarea politicii de achiziţii conform unui comunicat de al Holzindustrie Schweighofer.

Compania colaborează cu autorităţile, are un dialog constructiv cu ONG-urile de mediu şi a implementat un sistem de control al lanţului de aprovizionare. Sistemul include monitorizarea mass-media pentru a identifica neregulile privind provenienţa lemnului.

Holzindustrie Schweighofer nu efectuează activităţi de exploatare forestieră, conform comunicatului. Compania a impus furnizorilor şi transportatorilor să folosească sistemul de monitorizare a transporturilor de lemn prin GPS, denumit Timflow, pentru a se asigura că doar buşteni recoltaţi legal ajung la fabricile sale de cherestea. Sistemul permite monitorizarea precisă a transporturilor de buştean de la locul de încărcare până la poarta fabricilor de cherestea ale Holzindustrie Schweighofer.

Între noiembrie 2016 şi aprilie 2017, sistemul de monitorizare mass-media a identificat 33 de posibile nereguli, analizate de echipa de conformitate şi raportate autorităţilor. În urma celor 33 de verificări, două societăţi comerciale care au încălcat criteriile impuse de Holzindustrie Schweighofer au fost excluse din lanţul de aprovizionare. Până în prezent, au fost excluşi aproximativ 80 de furnizori. din lanţul de aprovizionare, conform sursei.

Dan Bănacu, director general Holzindustrie Schweighofer România, a declarat: "În ianuarie, am prezentat public un plan complex de acţiune pentru o industrie sustenabilă a lemnului în România. Una dintre componentele cheie a acestui plan este analiza imediată a tuturor neregulilor posibile care pot afecta lanţul nostru de aprovizionare, inclusiv a acelora despre care aflăm prin monitorizarea mass-media. Ca urmare a acestor principii, am luat decizia de a înceta imediat colaborarea cu doi furnizori care nu se încadrează în standardele noastre".

Grupul Schweighofer activează în industria de prelucrare a lemnului din Europa şi respectiv în producţia de viscoză, bioenergie, silvicultură şi afaceri imobiliare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb