HONOR contribuie la crearea unui viitor sustenabil cu ajutorul tehnologiei

F.D.
Companii / 21 septembrie 2022

HONOR contribuie la crearea unui viitor sustenabil cu ajutorul tehnologiei

HONOR a demarat o serie de acţiuni menite să protejeze mediul şi, în acelaşi timp, să ajute consumatorul să fie mai încrezător că produsele pe care le utilizează sunt sigure pentru sănătatea sa şi a mediului înconjurător, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, HONOR şi-a asumat angajamentul de a reduce impactul companiei asupra mediului, oferind în acelaşi timp produse şi servicii de înaltă calitate pentru sute de milioane de consumatori, de la proiectarea iniţială a produselor până la producţia finală şi distribuţia lor la nivel mondial.

Aderând la principiile economiei circulare, compania se concentrează pe implementarea design-ului ecologic pentru produsele sale, folosirea de materiale ecologice şi extinderea ciclului de viaţă al produselor, aceste acţiuni ducând la reducerea consumului de resurse şi a impactului companiei asupra planetei. Ambalajele ecologice, produsele durabile, controlarea deşeurilor electronice şi a substanţelor chimice sunt cele patru direcţii ecologice implementate de companie cu scopul de a proteja mediul înconjurător.

HONOR a optimizat structura PC-urilor şi a produselor de tip wearables, precum şi a materialelor tipărite standardizate realizate pentru aceste produse, ceea ce a dus la economisirea a aproximativ 74 de tone de hârtie, echivalent cu reducerea emisiilor de CO2 cu 77 de tone.

Încă din 2014, compania a folosit cerneală de soia pentru a imprima materialele sale promoţionale. În comparaţie cu cerneala tradiţională, utilizarea cernelei de soia a contribuit la reducerea a aproximativ 80 de tone de emisii de CO2. În prezent, ambalajele cutiilor cadou şi manualele de utilizare a produselor HONOR sunt tipărite cu cerneală de soia, fapt ce reduce considerabil impactul lor asupra sănătăţii umane şi dependenţa de resursele petroliere, facilitând, în acelaşi timp, reciclarea materialelor folosite pentru ambalare, arată sursa citată.

Au fost luate în considerare scenarii în care telefoanele pliabile din generaţia Magic V sunt pliate, formulându-se cerinţe stricte pentru îndoire. Pentru sticla de protecţie, HONOR a dezvoltat şi a folosit sticla ceramică Shield, pentru a îmbunătăţi considerabil capacitatea anti-cădere, reducând astfel la minimum înlocuirea pieselor şi, ca urmare, crescând durata de viaţă a produsului.

HONOR gestionează întregul ciclu de viaţă al produsului, pentru a minimiza impactul acestuia asupra mediului. Începând cu anul 2021, HONOR a colectat şi tratat aproximativ 1.733 de tone de deşeuri electronice prin intermediul propriilor canale.

Compania a eliminat următoarele şase substanţe potenţial periculoase din telefoanele mobile HONOR, din tablete şi alte produse: clor, substanţe ignifuge bromurate, compuşi din PVC, beriliu şi compuşi de beriliu, ftalaţi şi Sb2O3.

Din 2016, au fost eliminate din produsele sale utilizarea a aproximativ 3.379 de tone de substanţe şi materiale periculoase.

În prezent, un total de 76 de modele de telefoane şi tablete HONOR au obţinut certificarea CQC de protecţie a mediului de gradul A, iar două modele de produse au obţinut certificarea China Environmental Labeling Product Certification, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb