"Hornbach" a investit 30 milioane euro în nordul Capitalei

ANCA IOVAN
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 15 decembrie 2010

"Hornbach" a investit 30 milioane euro în nordul Capitalei

Cel de-al treilea magazin "Hornbach" din Bucureşti se deschide, astăzi, în locul fostului centru comercial "Prisma" de pe DN1, Baloteşti. Magazinul include, la fel ca celelalte magazine din ţară, şi zona de Drive-in. Pentru acest proiect, compania "Hornbach", o afacere de familie cu o tradiţie de 130 de ani în Germania, atinge o investiţie de peste 30 de milioane euro, în urma căreia au fost create 120 de noi locuri de muncă, au anunţat oficialii companiei într-o conferinţă. Astfel, "Hornbach" a ajuns la un număr de patru magazine la nivel naţional.

În anul 2007, "Hornbach" a cumpărat zona comercială "Prisma", de aproximativ 10 hectare, incluzând şi cele două hale de 10.000 mp Prisma 1, respectiv Prisma 2. Pe jumătatea acestui spaţiu, acoperind o suprafaţă de 6 hectare, va funcţiona magazinul "Hornbach", pentru construcţia căruia s-au folosit şi părţi din fostele hale care au fost reasamblate la standardele "Horn-bach". Astfel, noul "paradis DIY" va beneficia de o suprafaţă de peste 23.000 mp şi o parcare foarte spaţioasă, accesul fiind foarte uşor, direct din DN1, prin pasajul subteran care se redeschide cu această ocazie.

Concernul german "Hornbach Holding" AG aparţine familiei Hornbach şi este condus de Albrecht Hornbach, Preşedinte. Compania, fondată în 1877, deţine în prezent unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit tip DIY din Europa. Cotată la bursa din Frankfurt din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, România, Austria, Olanda, Cehia, Elveţia, Suedia, Slovacia, Luxemburg) cu 133 de magazine, luând în calcul şi pe cel din Baloteşti. În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, operând până de curând două magazine în Bucureşti şi unul în Braşov, la care se adugă cel de al patrulea, cel de la Prisma.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb