HORNBACH inaugurează magazinul din Cluj-Napoca în urma unei investiţii de 27 milioane euro

Comunicate de presă / 14 iulie 2021

HORNBACH inaugurează magazinul din Cluj-Napoca în urma unei investiţii de 27 milioane euro

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, se extinde pe piaţa din România şi anunţă inaugurarea celui de-al optulea magazin, la Cluj-Napoca, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Hornbach îşi continuă strategia de expansiune pe piaţa locală şi suntem mândri să anunţăm deschiderea unei noi locaţii, de data aceasta în Cluj-Napoca. Investiţia totală în noul nostru magazin s-a situat la 27 milioane de euro, sumă ce include şi stocul iniţial de marfă. Astfel, prin inaugurarea acestui magazin, investiţiile totale ale companiei în România au ajuns la 202,2 milioane de euro", a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Potrivit informaţiilor oferite de reprezentantul companiei, decizia de a deschide un nou magazin în Cluj-Napoca a fost determinată de faptul că acesta este un oraş cu peste 300.000 de locuitori, cu o evoluţie economică pozitivă şi cu un potenţial constant de atragere a fondurilor europene, în ultimii ani. De asemenea, zonele limitrofe aflate în plină dezvoltare au reprezentat un aspect important ce a cântărit în strategia de expansiune.

Magazinul Hornbach Cluj-Napoca este amplasat pe un teren de 4,1 hectare şi are o suprafaţă totală de cca. 23.000 de metri pătraţi. Acesta cuprinde şi zone speciale, aşa cum este cazul celei dedicate produselor de Grădină şi ZOO ce ocupă un spaţiu de 5.200 metri pătraţi, dar şi zona de Drive In, cu o suprafaţă de 6.900 de metri pătraţi. Magazinul cuprinde departamente pentru un sortiment vast de produse destinate construcţiei sau amenajării unei locuinţe şi nu numai, de la produse electrice, materiale de construcţii, feronerie, gresie şi pardoseli, până la decoraţiuni interioare, un centru de înrămări tablouri şi unul de mixat vopsele şi o expoziţie cu articole destinate băilor.

"Asemenea celorlalte magazine Hornbach, şi locaţia din Cluj-Napoca este partenerul ideal pentru proiecte Do-It-Yourself. Sortimentul de o calitate ridicată, ce respectă rigorile germane, alături de serviciile pe care le oferim constant clienţilor noştri vor fi printre principalele motive pentru care clujenii vor vizita magazinul nostru. Mai mult de atât, Hornbach este recunoscut ca un partener stabil pentru orice client datorită strategiei preţurilor mici, 365 de zile pe an", a mai afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Potrivit declaraţiilor sale, un alt aspect important ce va diferenţia Hornbach pe piaţa din Cluj-Napoca, şi nu numai, este serviciul de consiliere profesională oferit de personalul din magazin. Astfel, cei 120 de angajaţi au competenţele necesare pentru a oferi clienţilor sfaturi utile şi servicii extinse. De asemenea, noul magazin va pune la dispoziţia clujenilor toate serviciile existente în locaţiile din România, printre acestea numărându-se cele de montaj, debitare lemn, confecţionare perdele, înrămări tablouri şi transport.

De altfel, pe lângă magazinul fizic, clienţii din Cluj-Napoca şi din toată ţara au acces la un sortiment extins de produse şi în magazinul online, accesând site-ul www.hornbach.ro.

"Inaugurarea noului nostru magazin reconfirmă faptul că România este una dintre pieţele atractive pentru dezvoltarea Grupului Hornbach la nivel internaţional. De asemenea, ne continuăm strategia de extindere prin deschiderea de magazine de mari dimensiuni în oraşe din ţară unde autorităţile dau dovadă de o implicare ridicată în dezvoltarea comunităţii şi vizăm inaugurarea unei noi locaţii în Constanţa", a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

Noul magazin Hornbach, situat pe Strada Plevnei, nr. 1-7, va fi deschis pentru public începând cu data de 15 iulie şi, ca şi celelalte locaţii din reţea, va avea program de luni până sâmbătă, între orele 08.00 şi 21.00, şi duminica, de la 08.00 la 19.00. În ceea ce priveşte zona Drive-In, aceasta va fi deschisă de luni până sâmbătă, între 07.00 şi 21.00, iar duminica în intervalul 08.00 - 19.00.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb