HORNBACH - investiţie de 2,8 milioane euro în extinderea magazinului din Sibiu

C.B.
Companii #Construcţii / 4 martie 2020

HORNBACH - investiţie de 2,8 milioane euro în extinderea magazinului din Sibiu

Hornbach România, anunţă extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3.500 mp în urma unei investiţii de 2,8 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Fondurile au fost alocate pentru construirea unei zone de Drive-In pentru materiale de construcţii, dar şi pentru extinderea suprafeţei exterioare destinate produselor de grădinărit.

Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România, a declarat: " Am luat decizia de a investi în extinderea magazinului nostru din Sibiu deoarece ne-am dorit să venim în întâmpinarea clienţilor noştri locali cu o zonă specială de tip Drive-In, aşa cum avem în toate celelalte magazine din ţară. De asemenea, odată cu crearea acestui spaţiu, am mărit şi suprafaţa exterioară destinată produselor de grădină, dar şi o parte din departamentele din interiorul magazinului."

Potrivit afirmaţiilor sale, în acest moment suprafaţa magazinului din Sibiu a ajuns la circa 15.500 mp, comparativ cu circa 12.000 cât avea în momentul inaugurării sale, în octombrie 2015. Locaţia din Sibiu este amplasată pe un teren de circa 38.700 mp şi este împărţită în patru zone distincte, precum toate locaţiile Hornbach din România.

"La fel ca şi celelalte magazine Hornbach, şi locaţia din Sibiu este partenerul ideal pentru proiecte Do-It-Yourself. Astfel, în noul magazin, sibienii pot găsi peste 50.000 de articole mereu pe stoc, alături de altele disponibile la comandă", a mai afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Reprezentantul Hornbach România a punctat, de asemenea, că zona de Drive-In va fi un punct de interes pentru clienţii locali, mai ales pentru cei interesaţi de achiziţia de mărfuri voluminoase. Astfel, aceştia pot merge direct cu maşina în zona rafturilor din Drive-In. Aici pot găsi locuri de parcare special amenajate şi pot cere sfaturi consultanţilor Hornbach. Odată alese produsele, le pot încărca rapid în maşină, direct de la raft, cu ajutorul lucrătorilor comerciali. La final, toate produsele sunt achitate la o singură casă, simplu şi rapid. În Drive-In-ul Hornbach, clienţii au acces la produse pentru acoperiş, cherestea, amenajare interioară, construcţii la roşu, sisteme de canalizare, materiale de construcţii pentru grădină şi mărfuri vrac.

Pe lângă avantajul achiziţionării direct din Drive-In, clienţii pot accesa şi o gamă largă de servicii Hornbach. Unul dintre acestea este rezervare şi ridicare din magazin. Clienţii pot rezerva produsele rapid şi simplu online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb