HTC achiziţionează One&Company Design

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 decembrie 2008

One&Co, leader pe piaţa de lifestyle design, va avea o contribuţie majoră asupra stilului şi filozofiei HTC, continuând să ofere servicii inovatoare de consultanţă în design

HTC Corp., lider mondial în producţia de terminale inovatoare din punct de vedere al design-ului şi tehnologiei, anunţă achiziţionarea companiei de lifestyle design One & Company Design, Inc. (One & Co) din San Francisco. Cunoscută ca fiind una din cele mai premiate brand-uri de design lifestyle, One&Co îşi va menţine numele şi clienţii şi după fuzionarea cu HTC pentru a crea împreună o adevărată forţă în ceea ce priveşte designul de telefonie mobilă pe plan mondial.

Horace Luke, Chief Innovation Officer, HTC Corporation: "Designul unui obiect ne face să-l iubim sau să-l urâm. Considerăm că introducerea unui design inovator în produsele HTC reprezintă o provocare inspirată şi dinamică ce necesită o bună cunoaştere a profilului consumatorului, creativitate, inovaţie şi capacitatea de a-ţi asuma riscuri: toate aceste calităţi se regăsesc la cei de la One&Co".

HTC şi One&Co au colaborat pentru prima dată în 2006 la crearea telefonului HTC Touch Diamond, un smartphone foarte bine cunoscut, cu o formă deosebită ce combină utilizarea fără precedent a designului material cu cel industrial.

Scott Croyle, partener One & Co: "One&Co este încântată sa îmbine o abordare modernă cu focus pe utilizatori cu stilul HTC, pentru a crea împreună produse competitive. Suntem bucuroşi să colaborăm cu HTC pentru că este o companie recunoscută pentru tehnologia de vârf şi inovaţie, un brand de lifestyle la nivel mondial."

Pe lângă colaborarea cu HTC , One&Co a mai contribuit, prin experienţa sa în design, în dezvoltarea mai multor industrii precum încălţaminte, snowbord, ski, mobilă, ambalaje, produse de uz casnic, ceasuri şi multe altele. One&Co este recunoscută de comunitatea de design şi afaceri, câştigând astfel numeroase premii precum BusinessWeek/IDSA IDEA Awards, Good Design Awards, CES Innovation Awards şi ID Magazine Awards.

One&Co este unul dintre leaderii în design recunoscut pe plan internaţional care oferă servicii de inginerie şi design pentru companii cunoscute şi apreciate în întreaga lume. Cu o experienţă vastă în cercetare etnografică, forecasting design şi tehnologii de producţie, One&Co contribuie cu talent creativ la fiecare proiect oferind o atenţie inegalabilă detaliilor.

HTC Corp. a fost fondată în 1997. Compania crează, produce şi distribuie smartphones şi terminale PDA. De la înfiinţare, HTC şi-a dezvoltat capacităţile R&D şi a fost pionier în producerea de smartphones şi PDA Phones pentru operatorii şi distribuitorii din Europa, SUA sau Asia. Aceste dispozitive sunt disponibile sub marca HTC sau personalizate cu numele operatorului sau partenerului.

HTC este una dintre cele mai dinamice companii de pe piaţa echipamentelor mobile. Compania este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb