HTC lansează terminalul Touch HD focusat pe divertisment

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 septembrie 2008

HTC, lider mondial în producerea de terminale inovatoare din punct de vedere al designului şi tehnologiei, lansează un nou terminal, HTC Touch HD, un dispozitiv focusat pe divertisment care va transforma experienţa multimedia pe telefonul mobil. Prin integrarea unui ecran mare de 3.8 inci cu display VGA (WVGA), audio jack standard de 3.5 mm şi a unei camere de 5 megapixeli cu autofocus, HTC Touch HD devine terminalul perfect pentru fanii multimedia.

Depăşind limitele design-ului şi inovaţiei

HTC Touch HD combină performanţele tehnice cu designul stilat şi subţire, caracteristici care au transformat HTC într-un lider global în ceea ce priveşte designul şi inovaţia. Ecranul de dimensiuni mari - 3.8 inci cu WVGA - oferă consumatorilor o claritate superioară şi culori vibrante, o experienţă uimitoare în timpul vizionării filmelor, navigării pe internet sau chiar în timpul căutării printre fotografiile realizate cu camera de 5 megapixeli cu autofocus.

Noul terminal conţine de asemenea interfaţa TouchFLO 3D, interfaţă care oferă acces rapid către contacte, mesaje şi informaţii. Audio jack de 3.5 mm a fost integrat pentru a oferi consumatorilor cel mai bun sunet posibil prin intermediul căştilor HTC.

Peter Chou, Presedinte şi CEO HTC Corp: "Astăzi, ecranele plate de dimensiuni mari, internetul, conţinutul video au devenit standard, aşa că nu avem nici un motiv de compromis atunci când plecăm de acasă. HTC Touch HD aduce cu sine experienţa online şi multimedia perfectă. Trăim într-o perioadă în care conceptul de divertisment trece prin schimbări majore. Internetul înseamnă astăzi mult mai mult decât expedierea unui email iar consumatorii doresc să acceseze internetul, conţinutul multimedia oriunde s-ar afla. "

Internetul la maxim

Display-ul cu ecran de dimensiuni mari, rezoluţia mare combinată cu viteza de download de 18 ori mai mare decât standard 3G, oferă HTC Touch HD posibilitatea de a încarca rapid site-urile, la dimensiuni de full-page. Aceasta caracteristă oferă o experienţă comparabilă la nivel de viteză şi paginare cu un computer, astfel consumatorii au posibilitatea de a naviga mai uşor pe site-urile favorite, de a utiliza Google Maps pentru a găsi un restaurant, a căuta conţinut video pe YouTube sau de a fi la curent cu stirile, blogurile şi video podcast-urile cu ajutorul reader-ului de RSS integrat.

Disponibilitate

The HTC Touch HD va fi disponibil în Europa în ultima parte anului 2008 şi apoi pe celelalte pieţe. In România terminalul va fi disponibil în noiembrie 2008.

Despre HTC

HTC Corp. a fost fondată în 1997. Compania crează, produce şi distribuie smartphones şi terminale PDA.

De la înfiinţare, HTC şi-a dezvoltat capacităţile R&D şi a fost pionier în producerea de smartphones şi PDA Phones pentru operatorii şi distribuitorii din Europa, SUA sau Asia. Aceste dispozitive sunt disponibile sub marca HTC sau personalizate cu numele operatorului sau partenerului.

HTC este una dintre cele mai dinamice companii de pe piaţa echipamentelor mobile. Compania este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb