Htss o numeşte pe Simona Pavelescu în funcţia de CEO

G.D.
Companii / 10 aprilie 2023

Simona Pavelescu, CEO htss

Simona Pavelescu, CEO htss

Htss, companie IT&C specializată în furnizarea de servicii software de business, cu peste 1000 de clienţi în 11 ţări, a numit-o pe Simona Pavelescu în funcţia de Chief Executive Officer, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Simona Pavelescu este un lider cu o vastă experienţă, pasionată de înţelegerea comportamentului uman şi de identificarea oportunităţilor de business care să ofere rezultatele aşteptate. Simona are în spate un background impresionant de peste 19 ani de experienţă în industria IT şi un palmares dovedit în construirea şi transformarea businessurilor.

În calitate de nou CEO al htss, Simona a conturat deja obiectivele pe termen mediu şi lung ale companiei:

"Scopul nostru este să devenim partenerul principal pentru digitalizare în industria Sănătăţii, la nivel european, şi să dezvoltăm soluţii digitale pentru industrii adiacente, atât publice, cât şi private, cum ar fi spre exemplu industria de Retail. htss îşi propune să fie one-stop shop pentru produse, servicii şi infrastructură. Credem cu tărie că liniile noastre de cod vor creşte speranţa de viaţă şi vor ajuta sistemul de sănătate să răspundă rapid la nevoile pacienţilor", a declarat Simona Pavelescu, CEO htss.

Având o viziune puternică asupra tehnologiei şi înţelegând comportamentul uman, Simona a făcut primii paşi în companie prin cunoaşterea atât a echipei, cât şi a tehnologiilor care stau la baza produselor şi soluţiilor oferite de htss.

"În noul meu rol de CEO al htss, primii paşi au constat în cunoaşterea echipei mele, întâlnirile cu echipele de dezvoltare a produselor şi întâlnirile cu clienţii. Cred că oamenii sunt cei care fac diferenţa şi reprezintă compania, de aceea tot efortul iniţial le va fi dedicat lor", a declarat Simona.

Cu o experienţă vastă în industria IT, Simona este persoana potrivită pentru a ghida compania în atingerea obiectivelor, pentru a continua să inoveze şi să devină lider în industrie. Simona este încântată de oportunitatea de a lucra cu angajaţi dedicaţi, pasionaţi de ceea ce fac şi de a consolida împreună şi pe mai departe o reputaţie puternică a companiei în furnizarea unor soluţii software inovatoare.

"Sunt încântată să mă alătur echipei htss şi sunt convinsă că experienţa mea vastă în industria IT, mindsetul antreprenorial, precum şi experienţa de build-up şi transformare, împreună cu o echipă puternică, vor fi factorii cheie care vor contribui la atingerea obiectivelor strategice de transformare şi evoluţie ale companiei", a declarat Simona Pavelescu, CEO htss, în comunicat.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb