Huawei a oferit intership-uri în China pentru 10 studenţi români

A.T.
Companii / 22 septembrie 2016

Huawei, unul dintre principalii furnizori de soluţii IT&C la nivel global, sprijină sistemul educaţional românesc, cu precădere studenţii din facultăţile cu profil IT&C, prin dezvoltarea de noi programe educaţionale şi stagii de internship.

Programele de internship ale companiei, precum "Huawei Telecom Seeds for the Future" beneficiază de sprijinul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerului Societăţii Informaţionale şi al universităţilor de top din ţară.

Ionel Dancă, consilier de stat, a precizat că ţara noastră are avantajul resursei umane competitive şi atractive în industria IT şi susţine şi recomandă astfel de programe de internship.

Ediţia din acest an a programului "Huawei Telecom Seeds for the Future" a avut loc în perioada 27 august - 11 septembrie, în program participând zece studenţi de la universităţile tehnice din Bucureşti, Iaşi, Craiova şi Cluj-Napoca. Tinerii români care au beneficiat de acest internship au avut şansa unei experienţe multiculturale în China, în primă fază în Beijing, pentru a se familiariza cu universul culturii chinezeşti, prin intermediul unor cursuri de limbă şi cultură. A doua parte a proiectului a constat într-o perioadă de formare profesională, cu ajutorul specialiştilor Huawei, la sediul central al companiei din Shenzhen.

Vlad Doicaru, Enterprise Director Huawei România, a declarat: "Industria IT&C este în continuă schimbare iar pentru a putea avea o dezvoltare armonioasă în acest domeniu, este necesar să fii mereu la curent cu ultimele tehnologii. Programele educaţionale implementate de Huawei au ca scop central dezvoltarea tinerelor talente din industria IT&C, ajutându-le să înţeleagă mai bine noutăţile din sectorul IT&C. Vizita studenţilor la sediul central Huawei Technologies din Shenzhen, le pune acestora la dispoziţie accesul la inovaţiile dezvoltate de companie şi totodată le oferă posibilitatea de a îmbina noţiunile teoretice cu cele practice într-un mediu de lucru autentic. «Telecom Seeds for the Future» a devenit, în doar doi ani, cel mai popular program de CSR din cadrul Huwei România, dovedind astfel ajutorul real pe care îl oferă pentru dezvoltarea studenţilor români ."

Compania promite că va contribui activ la îmbunătăţirea educaţiei din domeniu IT&C, prin completarea cunoştinţelor teoretice, predate în facultăţile de profil, cu experienţele practice, obţinute în mediul de lucru.

Huawei a devenit un partener strategic pentru principalii operatori de comunicaţii din România, prin dezvoltarea de soluţii de înaltă tehnologie şi furnizarea de servicii personalizate pentru clienţii săi. Compania intenţionează să-şi extindă amprenta locală prin creşterea numărului de angajaţi şi a resurselor, valorificând centrele regionale (GSC şi ASSC) şi investind în comunităţile locale, prin parteneriate cu universităţile din România şi prin crearea de programe de internship, cu perspective pe termen lung.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb