HUAWEI anunţă programul de actualizare a sistemului de operare EMUI 10.1

C.P.
Comunicate de presă / 18 august 2020

HUAWEI anunţă programul de actualizare a sistemului de operare EMUI 10.1

Huawei Consumer Business Group anunţă programul global de lansare pentru EMUI 10.1, prezentat pentru prima dată în timpul lansării seriei Huawei P40, în luna martie a acestui an. EMUI 10.1 este bazat pe modelul de tehnologie distribuită HUAWEI, oferind utilizatorilor o experienţă perfectă pentru toate scenariile pe mai multe dispozitive. EMUI 10.1 promite o inovaţie care să depăşească limitările hardware şi caresă permită colaborarea între dispozitive, mai mult ca niciodată.

Ecosistemul distribuit permite interconectarea mai multor dispozitive, astfel încât acestea să funcţioneze împreună ca un super dispozitiv, oferind un stil de viaţă mai inteligent pentru toate scenariile. Ca parte a acestui ecosistem, HUAWEI a introdus funcţii noi precum Multi-Window şi a îmbunătăţit capabilităţile funcţiei Multi-Screen Collaboration deja existente. Utilizatorii pot observa şi modificări semnificative în experienţa de utilizare, precum şi îmbunătăţiri ale performanţei şi securităţii.

EMUI 10.1 este acum disponibil pe Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X (5G), Huawei Mate 20 RS, Huawei Mate 30 Pro, Huawei Mate Xs, Huawei nova 5T, Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei P40 Lite, Huawei P40 Lite E. În curând, va fi disponibil pe mai multe dispozitive.

Modificări ale UI

EMUI 10.1 este conceput pe baza principiului introdus de EMUI10 - Beyond Beauty. Datorită noilor actualizări şi îmbunătăţiri ale acestei versiuni, experienţa utilizatorului este optimizată pentru a promova avantajele ecosistemului distribuit.

Cu EMUI10, HUAWEI a lansat Always on Display (AOD) cu nuanţe vibrante care reflectau culorile schimbătoare ale cerului. Pe de altă parte, EMUI 10.1 prezintă un display always-on randat 3D, care separă cifrele digitale de fundal într-o structură cu mai multe straturi, oferind utilizatorului o experienţă 3D captivantă. Această funcţie va fi extinsă la mai multe dispozitive din această actualizare. (Disponibilitatea acestei funcţii poate varia în funcţie de modele)

Utilizatorii pot observa pe EMUI 10.1 şi trei animaţii de deblocare cu amprentă. Inspirate de elementele pământ, foc şi apă, aceste animaţii sunt imersive şi fascinante.

Glisarea de la margini spre interior scoate la iveală o bară laterală din care pot fi trase aplicaţiile, iniţiind noua funcţionalitate Multi-Window. Utilizatorii pot lucra pe două aplicaţii simultan - pot muta imagini, text şi fişiere cu drag and drop dintr-o aplicaţie în alta, în aceeaşi fereastră. În plus, notificările plutitoare facilitează răspunsul la mesaje, fără ca utilizatorul să fie nevoit să închidă aplicaţia curentă.

Pentru a garanta o animaţie de derulare fluidă şi naturală pentru privire, HUAWEI a adăugat noul Friction Slide bazat pe legile fizicii. Astfel, acţiunea de derulare funcţionează cu accelerare optimă chiar şi la rate de refresh diferite, permiţând utilizatorilor să se bucure de o experienţă lină în timp ce citesc un articol sau navighează pe un website.

Huawei Share

Funcţia Huawei Share se bucură acum de cea mai bună versiune. Lansată iniţial pentru a permite transmisii de date de mare viteză între smartphone-uri şi laptop-uri, această funcţie poate acum facilita transferuri între dispozitive 1+8, incluzând smartphone-uri, laptop-uri, boxe inteligente, tablete şi multe altele.

Multi-Screen Collaboration

Introdusă prima dată pe sistemul de operare EMUI10, Multi-Screen Collaboration facilitează interconectarea între smartphone-urile şi laptopurile HUAWEI, astfel încât ambele dispozitive pot fi utilizate pe un singur ecran. EMUI 10.1 aduce funcţii îmbunătăţite pentru această aplicaţie, precum preluarea apelurilor audio sau video pe laptop, folosirea aplicaţiilor de pe laptop pentru a deschide fişiere şi hyperlink-uri pe smartphone sau chiar folosirea conectivităţii celulare a telefonului pe computer, printr-o singură atingere. Această colaborare între ecrane sporeşte productivitatea şi eficienţa utilizatorilor, în special în ceea ce priveşte activitatea profesională.

Cross-Device Photo Gallery

Ecosistemul distribuit al HUAWEI le permite utilizatorilor să acceseze imagini între platforme prin intermediul funcţiei Cross-Device Photo Gallery. De exemplu, dacă un utilizator are câteva imagini pe smartphone şi alte imagini pe laptop, această conectivitate între dispozitive îi va ajuta să răsfoiască şi să caute prin toate fişierele pe un singur ecran, cu condiţia ca acestea să fie conectate la aceeaşi reţea Wi-Fi AP şi la acelaşi ID HUAWEI. Cross-Device Photo Gallery este acum disponibilă în regiunea UE şi, în curând, în şi mai multe ţări.

Celia şi Huawei MeeTime, în curând şi pe piaţa din România

EMUI 10.1 marchează debutul internaţional al asistentului vocal Huawei Celia. Utilizatorul ţine pur şi simplu apăsat butonul de pornire pentru o secundă sau spune "Hei, Celia". Celia accesează hardware-ul dispozitivului şi foloseşte funcţiile AI pentru a recunoaşte obiecte, a controla redarea media, a trimite mesaje text sau chiar facilita traducerea faţă în faţă. Iniţial, Celia va suporta trei limbi - engleză, franceză şi spaniolă şi va fi lansată pentru modelele Huawei Mate 30 şi Huawei Mate 30 Pro în Regatul Unit, Franţa, Spania, Mexic, Chile, Columbia şi Africa de Sud,şi apoi în mai multe ţări din lume, printre care şi România.

O altă mărturie a inovaţiei inegalabile a sistemului EMUI 10.1 este HUAWEI MeeTime, o aplicaţie puternică de apelare video pentru toate scenariile. Printre numeroasele sale capabilităţi se numără apelurile video Full HD de până la 1080p între dispozitive Huawei, în toate scenariile: în timp ce tehnologia Huawei de recunoaştere facială asigură claritatea subiectului în condiţii de luminozitate scăzută, algoritmul Super Resolution compensează calitatea imaginii chiar şi atunci când recepţia semnalului este slabă. Cu această aplicaţie, utilizatorii pot partaja ecranele între ele şi marca anumite zone, în cazul în care apare această nevoie în timpul unei discuţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb