Huawei inovează constant pentru o lume inteligentă mai ecologică


Companii / 26 aprilie 2022

Ken Hu, preşedintele rotativ al Huawei

Ken Hu, preşedintele rotativ al Huawei

Astăzi a început cea de-a 19-a ediţie a Huawei Global Analyst Summit 2022 la Shenzhen, un eveniment hybrid ce reuneşte analişti din industrie, analişti financiari, lideri de opinie şi reprezentanţi media din întreaga lume, pentru a dezbate despre tendinţele viitoare ale industriei şi strategia de dezvoltare a Huawei, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

În cadrul evenimentului, Ken Hu, preşedintele rotativ al Huawei, a discutat despre inovare şi construirea unei lumi inteligente mai ecologice. "Vom consolida abordarea noastră faţă de inovare, vom echipa toate industriile pentru a deveni digitale şi inteligente şi vom ajuta la construirea unei lumi cu emisii scăzute de carbon", a spus Hu. "Acestea sunt priorităţile în viitoarea noastră dezvoltare."

Inovare constantă şi promovarea industriei:

În ceea ce priveşte conectivitatea, Huawei continuă să ghideze industria înainte. Viziunea companiei este de a susţine conexiuni de 10 Gbps oriunde cu 5.5G şi F5.5G, următoarele evoluţii în reţelele wireless şi fixe. Împreună, acestea vor sprijini o gamă mai largă de cerinţe de reţea de nişă, inclusiv o experienţă mai captivantă în locuinţe, precum şi latenţa scăzută şi fiabilitatea ridicată necesare pentru scenariile de control industrial.

În ceea ce priveşte calculul, Huawei redefineşte arhitecturile de sistem pentru noduri individuale, software de bază şi centre de date, într-un efort de a creşte semnificativ performanţa sistemului şi eficienţa energetică.

În serviciile de cloud, Huawei construieşte MetaStudio, o conductă de conţinut digital end-to-end bazată pe cloud, care va accelera foarte mult producţia de conţinut digital.

În ceea ce priveşte dispozitivele, Huawei îşi propune să ofere consumatorilor o experienţă inteligentă centrată pe utilizator în toate aspectele vieţii lor - ceea ce compania numeşte o experienţă Seamless AI Life - accelerând în mod eficient convergenţa dintre lumea fizică şi cea digitală.

Focus pe transformare digitală pentru a crea valoare nouă pentru clienţi:

Huawei îşi adaptează produsele şi portofoliile de produse la diferite scenarii industriale. În acelaşi timp, va începe preintegrarea şi preverificarea produselor, făcând toate lucrările complexe în prealabil pentru a uşura transformarea digitală pentru clienţii şi partenerii săi. Cu Huawei Cloud ca fundaţie, Huawei îşi propune să ofere "Totul ca serviciu", transformând infrastructura, tehnologia şi expertiza în servicii bazate pe cloud şi facilitând migrarea în cloud pentru clienţii din diferite industrii.

Huawei construieşte, de asemenea, echipe integrate care se concentrează pe industrii specifice, aducând un grup specializat de experţi mai aproape de provocările de afaceri ale clienţilor şi încorporând mai strâns resursele orizontale, adică produsele şi capacităţile partenerilor. Scopul este de a oferi soluţii de transformare digitală direcţionate pentru fiecare industrie şi de a răspunde mai rapid nevoilor clienţilor.

Optimizarea alimentării cu energie şi a consumului cu ajutorul tehnologiei digitale pentru a permite dezvoltarea cu emisii scăzute de carbon:

Huawei redefineşte sectorul fotovoltaic cu AI, cloud şi alte capabilităţi pentru a stimula generarea de energie regenerabilă şi dezvoltă, de asemenea, soluţii la nivel de sistem cu emisii scăzute de carbon pentru infrastructura TIC ecologică, concentrându-se pe staţiile de bază şi centrele de date fără fir.

În continuare, Huawei ia măsuri active pentru a-şi spori rezilienţa în afaceri şi pentru a asigura o dezvoltare constantă. "Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm mai strâns cu clienţii şi partenerii noştri pentru a construi o lume inteligentă mai ecologică", a spus Ken Hu.

Pe lângă strategia sa de inovare, Huawei şi-a împărtăşit şi viziunea de anvergură pentru viitor şi o parte din explorarea pe care o face pentru a ajunge acolo. În discursul său , Dr. Zhou Hong, preşedintele Institutului de Cercetare Strategică al Huawei, a spus că "tot ceea ce ne imaginăm astăzi este foarte probabil să fie prea conservator - prea puţin - pentru mâine. Trebuie să întâmpinăm viitorul cu ipoteze îndrăzneţe şi o viziune curajoasă, în timp ce ne concentrăm eforturile să depăşim blocajele din teorie şi tehnologie. Aceasta este singura cale de urmat."

În discursul său, Dr. Zhou a subliniat zece provocări pe care Huawei speră să le abordeze în continuare.

Două întrebări ştiinţifice:

- Cum percep tehnologiile lumea şi cum putem construi modele care să înveţe tehnologiile cum să înţeleagă lumea?

- Cum putem înţelege mai bine mecanismele fiziologice ale corpului uman, inclusiv modul în care funcţionează cele opt sisteme ale corpului, precum şi intenţia şi inteligenţa umană?

Opt provocări tehnologice:

- Noi capabilităţi de detectare şi control, de exemplu, interfeţe creier-calculator, interfeţe muşchi-calculator, afişaje 3D, atingere virtuală, miros virtual şi gust virtual

- Monitorizare discretă a tensiunii arteriale, a zahărului din sânge şi a inimii în timp real şi descoperiri asistate de IA în produse chimice farmaceutice, biofarmaceutice şi vaccinuri

- Software centrat pe aplicaţii, eficient, automatizat şi inteligent pentru o valoare mai mare şi o experienţă mai bună

- Atingerea şi ocolirea limitei lui Shannon pentru a permite conectivitate eficientă şi de înaltă performanţă atât la nivel regional, cât şi la nivel global

- Modele de calcul adaptive şi eficiente, arhitecturi non-Von Neumann, componente neconvenţionale şi AI explicabilă şi depanabilă

- Inventarea de noi molecule, catalizatori şi componente cu calcul inteligent

- Dezvoltarea de noi procese care depăşesc CMOS, costă mai puţin şi sunt mai eficiente

- Conversia şi stocarea energiei sigure şi eficiente, precum şi servicii la cerere

Huawei Global Analyst Summit a avut loc pentru prima dată în 2004 şi a continuat anual timp de 19 ani. Evenimentul din acest an are loc în perioada 26 - 27 aprilie şi include o gamă largă de sesiuni de lucru pe diferite aspecte ale afacerii Huawei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb