Huawei România lansează înscrierile pentru programul "Seeds for the Future" dedicat studenţilor

F.D.
Companii / 17 august 2022

Huawei România lansează înscrierile pentru programul "Seeds for the Future" dedicat studenţilor

S-au lansat înscrierile pentru cea de-a noua ediţie a programului Seeds for the Future derulat în Bucureşti de Huawei România pentru studenţii pasionaţi de tehnologie, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, ediţia 2022 se va desfăşura în perioada 19-26 septembrie, iar studenţii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie din toată ţara pot aplica aici până pe 5 septembrie 2022. Fie că abia au păşit în anul I sau chiar dacă sunt proaspăt absolvenţi, aceştia se pot înscrie completând formularul de înscriere de pe site-ul oficial. Participanţii la acest program vor fi selectaţi în prima etapă pe baza motivaţiei personale şi a mediei generale de la ultimele studii absolvite. După selecţia iniţială, cei care vor trece mai departe vor avea de susţinut un interviu online în limba engleză cu echipa Seeds for the Future Huawei România. La final, vor fi selectaţi 30 de studenţi din România şi 10 studenţi din Republica Moldova.

Cursanţii din acest an au ocazia să ia parte la ateliere şi prezentări despre industria IT&C, cursuri de public speaking şi leadership, precum şi prelegeri ţinute de profesori şi lideri ai mediului de business românesc despre dezvoltarea inteligenţei artificiale, aplicaţii 5G, cloud computing sau producţia de energie verde.

Pentru a absolvi programul "Seeds For The Future", studenţii vor fi implicaţi în competiţia Tech4Good, unde vor lucra proiecte de echipă având ca temă dezvoltarea unei tehnologii care să răspundă unei probleme sociale importante. Competiţia va testa şi promova dezvoltarea abilităţilor de leadership şi de lucru în echipă, găsind totodată soluţii moderne pentru probleme presante, precum încălzirea globală sau poluarea.

Câştigătorii competiţiei au şansa de a trece la etapa internaţională Tech4Good şi de a participa la Huawei ICT Summit din Grecia, care va avea loc anul acesta, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb