Hugo Boss deschide primul magazin din afara Capitalei în complexul Palas Iaşi

D.T.
Companii / 15 martie 2023

Hugo Boss deschide primul magazin din afara Capitalei în complexul Palas Iaşi

Palas Iaşi continuă să se impună drept destinaţia de shopping regională care atrage branduri consacrate, în premieră pentru zona Moldovei şi nu numai, conform unui comunicat remis redacţiei. Hugo Boss va fi noua destinaţie de fashion exclusivistă, ce va aduce produsele sale premium de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru bărbaţi, aproape de publicul din regiunea de nord-est a ţării.

Potrivit comunicatului, Palas Iaşi este destinaţia preferată în materie de shopping din regiunea nord-est, atât pentru clienţi, cât şi pentru brandurile de top şi se află într-un proces de reconfigurare, ce va conduce la actualizarea ofertei de branduri şi servicii. Astfel, Hugo Boss va deschide la Iaşi primul său magazin din afara Capitalei, pe o suprafaţă de peste 200 mp.

Iubitorii brandului Hugo Boss vor putea să se bucure de o experienţă completă, pentru că în noua locaţie vor regăsi atât articole vestimentare pentru bărbaţi, caracterizate de standarde ridicate de calitate, croială excepţională a modelelor şi durabilitate, cât şi încălţăminte şi accesorii, adaugă comunicatul. Piesele acoperă diverse stiluri, de la cel business, la cel casual, oferind combinaţia potrivită de elemente pentru o garderobă în ton cu aspectele vieţii moderne.

"Hugo Boss este un brand foarte apreciat la nivel mondial, iar faptul că Palas Iaşi este prima alegere a acestuia de a-şi extinde reţeaua în afara Capitalei reprezintă o certificare a maturităţii proiectului şi a impactului pe care îl are asupra întregii regiuni. De asemenea, dorinţa noastră este de a le oferi ieşenilor acces la o varietate cât mai mare de branduri high end şi de a le pune la dispoziţie, în mod constant, noi experienţe de shopping. Şi de această dată suntem convinşi că Hugo Boss, marcă ale cărei articole se remarcă prin design şi calitatea materialelor folosite va ajunge pe lista magazinelor preferate de clienţii noştri", a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Tot în acest an, în Palas Iaşi se vor inaugura alte patru locaţii în premieră pentru regiune.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. inseamna ca vor creste spagile la doctorii ieseni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb