HUNNEBECK ROMÂNIA: 80% dintre clienţi optează pentru sisteme de siguranţă şi protecţie în şantier

G.U.
Companii #Construcţii / 6 octombrie 2021

80% dintre clienţi optează pentru sisteme de siguranţă şi protecţie în şantier

Potrivit Hunnebeck România, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de cofraje, eşafodaj şi schele, cca. 80% dintre clienţii companiei optează să închirieze, pe lângă sistemele de cofrare şi lucru la înălţime şi produse destinate siguranţei şi protecţiei în şantier, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Acest lucru se poate observa în contextul în care normele de siguranţă în şantier au devenit tot mai aspre în ultima perioadă, dar şi datorită informării intense realizate de companie cu privire la importanţa acestora.

"Una dintre principalele convingeri ale Hunnebeck este că economia şi siguranţa merg mână în mână. Echipamentele noastre au rolul de a aduce o economie de timp şi materiale în şantier, în timp ce elementele de siguranţă şi protecţie oferă confortul unei lucrări fără incidente. De asemenea, cu cât este mai uşor de operat un sistem, cu atât acesta este mai sigur iar procesele din şantier devin mai eficiente. Gestionarea ergonomică a sistemelor şi utilizare intuitivă a acestora asigură un mediu sigur pentru orice companie de construcţii", a declarat Mircea Georgescu, Director General al Hunnebeck România.

Potrivit afirmaţiilor sale, ultimii ani au adus la o creştere a conştientizării acestui aspect atunci când vine vorba de normele de siguranţă în şantier, iar numărul proiectelor în care sunt folosite sisteme dedicate în acest scop a crescut simţitor. Astfel, 80% dintre clienţi Hunnebeck România, aleg şi produse de acest tip, în timp ce companiile de construcţii multinaţionale le includ în toate proiectele pe care le desfăşoară.

"În paralel cu sistemele de siguranţă şi protecţie pe care le punem la dispoziţie, ne sprijinim partenerii cu sfaturi practice pentru mai multă siguranţă în lucrările zilnice ale şantierului. De asemenea, oferim briefing-uri de siguranţă şi instruire la faţa locului", a mai spus Mircea Georgescu.

Reprezentantul companiei a subliniat că, în acest moment, Hunnebeck dispune de o gamă largă de sisteme de siguranţă şi protecţie în şantier, printre acestea numărându-se Hunnebeck Rapid EPS (Edge Protection System), schele Bosta 70, sistemul de protecţie perimetrală Protecto şi platformele Falko.

Potrivit comunicatului, Hunnebeck Rapid EPS a fost introdus pe piaţa locală anul acesta şi este un sistem de protecţie laterală, simplu de montat, ce asigură protecţia la capetele clădirii. Grilajele Hunnebeck EPS pot fi montate ca protecţie laterală standard, dublu suprapuse pentru o protecţie înălţată, sau triplu suprapuse pentru o închidere completă. Acest sistem dispune de elemente puţine, cu o greutate redusă a componentelor, fiind foarte versatil.

Sistemul de schelă Bosta 70 ajută în lucrările de armare care pot fi executate sigur şi rapid. De îndată ce a fost montat corespunzător primul câmp al schelei, asamblarea verticală corectă a celorlalte etaje ale schelei este asigurată. Podina din aluminiu este prevăzută cu scară, pentru a facilita accesul în siguranţă la etajele superioare. Bosta 70 poate fi utilizata atât ca turn de acces, dar şi ca schelă de lucru, deservind următoarelor segmente ale contrucţiilor: infrastructură, industrial şi rezidenţial, se menţionează în comunicat.

În ceea ce priveşte sistemul de protecţie perimetrală Protecto, acesta îndeplineşte toate cerinţele referitoare la protecţia perimetrală pentru a crea condiţii sigure de muncă în şantiere. Acesta, este un sistem versatil, deorece deţine o gamă largă de elemente de fixare, atât pentru structura din beton cât şi pentru sistemele de cofrare.

Un alt sistem propus de companie este platforma Falko. Având doar trei componente de bază, schela în consolă Falko poate fi adaptată la orice plan de cofrare, oferind zone de lucru sigure. Acest sistem de siguranţă şi protecţie oferă siguranţă sporită datorită suprafeţei structurate a podinilor, asigurând o protecţie anti-alunecare chiar şi atunci când sunt ude. În plus, platforma pentru colţ cu balustradă de colţ este recomandată pentru zone de lucru sigure şi la colţuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb