IBM ajută IMM-urile să elimine viruşii şi "spam-urile"

Monica Tănăsache
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 aprilie 2004

IBM Desktop Management Services este un nou set de servicii furnizate de IBM de la dis-tanţă, prin intermediul internetului, şi oferă întreprinderilor mici şi mijlocii o modalitate de a reduce complexitatea adminis-trării calculatoarelor personale şi a imprimantelor, la costuri pe care şi le permit.

Pornind de la 40 de dolari per utilizator, noul serviciu poate reduce costul de administrare al echipamentelor tehnologice cu pînă la 30% şi poate fi compatibil cu o gamă largă de sisteme de calculatoare, nu doar cu hardware-ul de la IBM. Noul serviciu IBM Express automatizează adminis-trarea calculatoarelor personale, incluzînd actualizările per-manente, pentru a reduce riscul ca viruşii să se răs-pîn-dească.

IBM oferă serviciile Desktop Management prin instalarea unui server central care administrează de la distanţă datele clientului, căruia i se pun la dis-poziţie toate instrumentele necesare şi software-ul pentru a administra mediul de desktop. Administrarea de la distanţă include 24 de ore de monitorizare a reţelei, încărcarea cu imagini software, scanarea şi detectarea de viruşi, actualizări software, actualizări ale furnizării de software şi a serviciilor de help desk virtuale.

Serviciile permit clienţilor să controleze şi să monitorizeze inventarul desktop-urilor şi al imprimantelor, ceea ce ajută la protejarea împotriva fraudei şi a pierderilor de inventar. Hardware-ul şi trăsăturile aplicaţiei de protecţie impiedică accesul neautorizat şi pierderea de informaţii, în timp ce sistemele de operare şi software-ul sunt flexibile în ceea ce priveşte standardele industriale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb