IBM anunţă noi sisteme de stocare accesibile şi performanţe

comunicat IBM
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 ianuarie 2007

Noile sisteme de stocare de clasa ""entry level""oferă o instalare uşoară în şase paşi şi o capacitate de stocare semnificativă

IBM (NYSE: IBM) a anunţat seria de echipamente System Storage DS3000 Series - noi echipamente de stocare pe discuri, din clasa ""entry-level"", dotate cu software integrat pentru management, destinate întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri), dar şi clienţilor întreprinderi mari, oferindu-le o soluţie simplă, fiabilă şi accesibilă pentru a gestiona propriile nevoi de stocare a datelor.

Ca trăsătură cheie, noul DS3000 este dotat cu Storage Manager, un software intuitiv, inclus în toate configuraţiile standard, care permite clienţilor să organizeze şi gestioneze resursele de date în şase paşi simpli. Simplitatea configuraţiei, administrării şi managementului sistemului DS3000 reprezintă o caracteristică esenţială pentru IMM-uri sau pentru sediile izolate ale firmelor cu distribuţie extinsă care nu pot avea acces la expertiza IT necesară instalării unei reţele de stocare.

"Întreprinderile mici şi mijlocii se confruntă cu un val în creştere de e-mailuri cu multe trăsături complexe şi cu cerinţe de imprimare din ce în ce mai mari, în timp ce marile întreprinderi implementează aplicaţii noi, inclusiv securitate video şi prelucrare digitală de imagini . Aceşti clienţi au nevoie de un sistem de stocare a datelor de nivel entry care să se poată extinde pentru a le satisface nevoile," a declarat Jim Gargan, vice president, business line executive, IBM. "Seria DS3000 oferă soluţia optimă, ajutând companiile să gestioneze uşor datele, economisind din timpul administratorului de reţea şi permiţându-le să se concentreze asupra priorităţilor cele mai importante."

Seria DS3000 cuprinde echipamentele IBM System Storage DS3200 şi IBM System Storage DS3400. Ambele produse oferă variante cu un singur sau două controllere pentru accesarea rapidă şi sigură a datelor. Sistemul DS3200 este o soluţie de stocare a datelor ataşată direct de echipamentul gazdă printr-o conexiune SAS cu transfer de 3Gbps ce oferă suport pentru operaţiuni de clustering. Este o soluţie flexibilă atât pentru serverele IBM System x cât şi pentru majoritatea serverelor livrate de diverşi producători. Sistemul DS3400, care poate fi ataşat direct sau utilizat într-o configuraţie SAN, este proiectat să asigure o conectivitate de 4 Gbps pe suport de fibră optică. DS3400 oferă flexibilitate atât pentru serverele IBM System x, cât şi pentru BladeCenter, acceptând şi serverele de la diverşi producători.

Ambele sisteme suportă un număr de 12 unităţi hard disk pe interfaţă SAS, cu capacitate de până la 3.6 terabiţi şi trei unităţi de extensie EXP3000 pentru capacitate brută mai mare de 14.4 terabiţi care permite sistemelor ataşarea a maximum 48 de unităţi hard disk.

În plus, aceste noi sisteme sunt compatibile cu DS4000 Storage Manager furnizând o structură de sistem IBM capabilă să crească în funcţie de necesităţile clienţilor.

Combinarea sistemelor IBM System x şi BladeCenter cu noile posibilităţi de stocare oferă clienţilor o soluţie completă care se adresează atât nevoilor de grup şi departamentale, precum şi a gestionării bazelor de date, email-urilor şi serviciilor de web.

Seria IBM System Storage DS3000 va fi disponibilă din data de 30 ianuarie 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb