IBM este lider mondial în domeniul soluţiilor de stocare de date pe suport magnetic în 2006, ca urmare a veniturilor obţinute

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 mai 2007

IDC, o companie lider în domeniul consultanţei şi cercetării de piaţa, a anunţat faptul că în trimestrul al patrulea şi în tot anul calendaristic 2006, IBM a fost din nou furnizorul numărul unu mondial în domeniul stocării de date pe suport magnetic, în ceea ce priveşte veniturile (1). Acest ultim raport IDC marchează cel de-al 11-lea trimestru consecutiv în care IBM este lider mondial în ceea ce priveşte veniturile totale obţinute în domeniul stocării de date pe suport magnetic.

Raportul - IDC Worldwide Branded Tape Marketshare Report 2006 - indică faptul că în trimestrul al patrulea al anului 2006, IBM a crescut cu 5 procente venitul total obţinut în domeniul stocării de date pe suport magnetic, comparativ cu acelaşi trimestru al anului trecut, încheind anul cu o cotă de piaţă de 33 de procente.

Comparativ cu anul 2005, în 2006 IBM şi-a majorat cota de piaţă la nivel mondial în domeniul stocării de date pe suport magnetic cu aproape 5 procente, de la o cotă de piaţă de 28,5 procente în 2005, la 33 de procente în 2006.

"IBM deţine o moştenire în ceea ce priveşte inovaţia şi supremaţia în domeniul stocării de date pe suport magnetic, creând această tehnologie şi implicit această piaţă cu mai mult de 50 ani în urmă", a declarat Cindy Grossman, vice-preşedinte IBM Tape Storage Solutions. "Majoritatea datelor marilor companii din lume este stocată pe suport magnetic şi importanţa acesteia continuă să crească pe măsură ce corporaţiile din prezent stochează volume de informaţii din ce în ce mai mari pentru a-şi administra afacerile si pentru a se conforma cerintelor. IBM continua sa dezvolte produse inovative in domeniul stocarii pe suport magnetic, pentru companii de nivel mediu si pana la companii mari care au nevoie de solutii de virtualizare pe suport magnetic, oferind o condensare si o capacitate de informatii mai mari."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb