IBM oferă servicii de hosting şi consultanţă pentru activităţile de vânzări şi marketing

Comunicat IBM
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 martie 2007

i2 şi IBM îşi unesc forţele pentru a oferi o soluţie de management al transportului printr-un model de servicii bazat pe infrastructură software

Pentru a întări angajamentul de a oferi clienţilor săi soluţii de ultimă generaţie şi pentru a satisface nevoile de afaceri, i2 Technologies, Inc. (NASDAQ: ITWO) a anuţat extinderea parteneriatului strategic cu IBM (NYSE: IBM). Prin acest acord, i2 şi IBM vizează creşterea vânzărilor şi îmbunătăţirea activităţii de marketing, serviciile de implementare, de hosting şi investiţiile în dezvoltare pentru furnizarea soluţiei i2FreightMatrix - soluţie pentru managementul transportului dezvoltată de i2 Technologies.

Consultanţii IBM Global Business Services vor folosi cunoştinţele lor în domeniul serviciilor de hosting şi cele mai bune aplicaţii de transport, pentru a implementa soluţia i2 FreightMatrix. Prin centrele lor de vânzări din toata lumea, i2 şi IBM vor colabora în ceea ce priveşte dezvoltarea comercială pentru domenii precum producţie, retail şi servicii de logistică, atât la nivelul companiilor mari, cât şi la nivelul întreprinderilor mici şi mijlocii.

"Avem mai multe angajamente cu IBM în domeniul transporturilor. Aceste angajamente au avut ca rezultat o reuşită în ceea ce priveşte furnizarea de soluţii clienţilor noştri.", a declarat Razat Gaurav, vice preşedinte al diviziei global transportation solutions, i2. "Combinând abilităţile companiilor noastre, IBM şi i2 pot oferi expertiza în domeniu şi în industria de profil."

Prin extinderea parteneriatului, IBM va oferi suport în ceea ce priveşte managementul serverelor şi al infrastructurii, pentru ca i2 FreightMatrix să poată automatiza aplicaţia de hosting şi managementul şi în acelaşi timp să poată oferi o platformă scalabila pentru hosting-ul soluţiei. Oferta i2 are o strategie a preţului bazată pe abonament; aceasta este disponibilă la nivel global pentru marile companii şi pentru piaţa întreprinderilor mici şi mijlocii. "

"Strategia de stabilire a preţului, bazată pe abonament, care tinde să fie asociată cu dezvoltarea modelului de servicii bazat pe infrastructura software (Software as a Service -SaaS), se dezvoltă mult mai rapid decât strategia tradiţională de stabilire a preţului pe piaţa sistemelor de management al transporturilor (transportation management services -TMS). În medie, cei care comercializează sisteme de management al transportului prezic ca 63 de procente din clienţi vor adopta strategia on-demand până în 2011", a declarat Adrian Gonzalez, director, Logistics Executive Council ARC Advisory Group. "Expertiza IBM în vânzarea şi administrarea implementărilor de tip SaaS va permite i2 să upgradeze soluţia FreightMatrix pentru a acoperi un segment de piaţă mai larg. Pentru IBM, parteneriatul oferă o platformă tehnologică pe care să-şi dezvolte serviciile de Business Process Outsourcing (BPO) în domeniul transporturilor."

I2 FreightMatrix este o soluţie online de tipul SaaS, proiectată pentru a permite companiilor să obţină, să planifice, să monitorizeze şi să analizeze transportul de marfă, atât în interiorul cât şi în exteriorul companiei. Companiile se confruntă pe piaţa actuala cu problema creşterii preţului carburanţilor şi cu cea a capacităţii logistice; astfel, managementul costurilor de transport a devenit o prioritate. Soluţia ajută companiile să diminueze costurile, să crească disponibilitatea produselor şi să automatizeze procesul de transport. Prin această ofertă SaaS, companiile beneficiază nu numai de o implementare rapidă a soluţiei, dar şi de un cost redus, fapt ce atrage atât marile companii cât şi IMM-urile.

Iniţiativa IBM privind serviciile bazate pe infrastructura software ( SaaS )

Această lansare reprezintă un pas important pentru IBM, în ceea ce priveşte angajamentul său de a ajuta partenerii de afaceri să profite de creşterea oportunităţii SaaS. IBM a colaborat cu mai mult de 150 de parteneri de afaceri, pentru a le oferi suport privind schimbarea soluţiilor lor software către un model bazat pe abonament. Mai mult de 2300 de producători independenţi de software - Independet Software Vendors (ISV) - au devenit membri ai comunităţii IBM SaaS.

"IBM şi i2 permit companiilor să utilizeze mai uşor informaţiile critice, atât pentru luarea rapidă a deciziilor cât şi pentru îmbunătăţirea reacţiilor", a declarat Rick McGee, vice president, software as services, IBM. "Noi suntem dedicaţi succesului partenerilor noştri - colaborăm pentru a-i ajuta să înţeleagă oportunităţile de afaceri prin trecerea la un model SaaS, dar şi prin oferirea unor noi posibilităţi de a administra şi a susţine partenerii noştri comuni, reducând costurile pentru a spori profitul. Anunţul reprezintă un angajament semnficativ în ceea ce priveşte viitorul serviciilor de hosting, un element cheie pentru implementarea inovaţiei tehnologice."

Despre i2

I2 ofera suport companiilor de top, pentru a lua mai bine decizii în ceea ce priveşte fluxul de aprovizionare. Soluţiile flexibile de ultimă generaţie ale i2 sunt create pentru a sincroniza cererea şi oferta din reţeaua de afaceri mondială, în continuă schimbare. Utilitarele şi serviciile inovative de management ale procesului de distribuţie sunt valabile pentru un segment foarte larg de domenii industriale; 20 de companii de distribuţie din AMR Research Top 25 Global Supply Chains sunt clienţi ai companiei i2.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb