IGPF: "Peste 4.200 de poliţişti vor controla frontiera în perioada sărbătorilor pascale catolice"

C.I.
Miscellanea / 2 aprilie 2021

"Peste 4.200 de poliţişti vor controla frontiera în perioada sărbătorilor pascale catolice"

Peste 4.200 de poliţişti vor desfăşura, zilnic, în perioada sărbătorilor pascale catolice, activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat, precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere, informează Agerpres.

În contextul menţionat şi pentru limitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, au fost dispuse măsuri pentru întărirea dispozitivului de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră urmând să acţioneze alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

În prezent, prin punctele de frontieră se înregistrează valori de trafic normale pentru această perioadă, fără a se înregistra blocaje sau timpi mari de aşteptare. În vederea fluidizării traficului la graniţele României, reprezentanţii Inspectoratul General al Politiei de Frontiera menţin permanent legătura cu autorităţile similare din statele vecine, alături de care se efectuează controlul de frontieră, în vederea dispunerii unor măsuri comune.

IGPF recomandă cetăţenilor români şi străini care trebuie să tranziteze frontiera naţională în această perioadă să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional şi să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliţiei de Frontieră - www.politiadefrontiera.ro.

Potrivit sursei citate, în perioada sărbătorilor pascale, circulaţia autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este oprită pe teritoriul Ungariei. Autorităţile de frontieră din Ungaria au comunicat care sunt perioadele cu restricţii - 01.04.2021 (ora 23.00) - 02.04.2021 (ora 23.00), respectiv 03.04.2021, (ora 23.00) - 05.04.2021 (ora 23.00), iar în intervalele vizate şoferii automarfarelor au obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la reluarea circulaţiei pe drumurile publice din Ungaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb