Impact Developer & Contractor SA a realizat vânzări de peste 100 de mii de lei

I.L.
Companii #Construcţii / 15 noiembrie 2019

Impact Developer & Contractor SA a realizat vânzări de peste 100 de mii de lei

Impact Developer & Contractor SA a câştigat în primele nouă luni ale anului vânzări de peste 100 de mii de lei, în creştere cu 63% comparativ cu aceaşi perioadă a anului pecedent, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Pe lângă cele 210 contracte de vânzare-cumpărare, compania a realizat rezervări pre-vânzări cu o valoare de aproximativ 163,5 de milioane de lei, în proiectele Greenfield si Luxuria. Valoarea acestora va fi evidenţiată ca venituri în urmatoarele trimestre. Profitul operaţional obţinut (EBITDA) a înregistrat o creştere de 189% faţă de perioada echivalentă a anului 2018, cel mai bun din ultimii zece ani.

Bogdan Oslobeanu, CEO Impact Developer & Contractor a declarat că: "Rezultatele înregistrate în primele nouă luni confirmă încă o dată succesul proiectelor existente, Greenfield şi Luxuria. Ne bazăm în continuare pe un interes puternic, atât din partea investitorilor imobiliari, cât şi a consumatorilor finali, astfel încât avem încredere că vom susţine această creştere şi în trimestrul 4. Contăm pe finalizarea în scurt timp a procesului de autorizare a următoarelor faze de dezvoltare din Greenfield şi a proiectului Boreal Plus din Constanţa ce marchează începutul unei noi etape de expansiune a companiei prin dezvoltarea a peste 5.000 de locuinţe şi 6.000 mp de spaţii comerciale, împreună cu facilităţi esenţiale pentru comunităţile create, precum spaţii de recreere şi relaxare, unităţi de învăţământ public sau facilităţi de transport în comun.", conform sursei menţionate.

Locuinţele tranzacţionate în perioada menţionată au totalizat o suprafaţă construită de 19.172 mp, cu 45% mai mare decât cea a unităţilor vândute în primele nouă luni ale anului (13.201 mp), mixul fiind alcătuit în principal din apartamente cu 3 si 4 camere. Majoritatea locuintelor au fost vândute în Greenfield Baneasa.

Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate privată din perioada post-comunista. Cel mai mare proiect este Greenfield Băneasa, demarat în 2007, unde au fost construite peste 2.548 de locuinţe. In anul 2018, Impact a început lucrările la Luxuria Domenii Residence, situat în nordul capitalei.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Turmentatilor de Gala , Impact a vandut un sfert de apartament ?!?

    1. DA , AI PERFECTA DREPTATE , IN TARA ASTA , MULTA LUME SE INCURCA IN CIFRE , SI IN ZEROURI ; IN LEII VECHI , SI IN LEII NOI ; LA FEL , SI IN EURO , S-AU DOLARI ; IARTA-I !!!

      SI APROPO : DACA AVETI CUMPARATE ACTIUNI IMPACT , CAT TIMP COMPANIA ESTE MAJORITARA SUB ADMINISTRAREA LUI DON IACIU CORLEONE , NICI O GRIJA , SA NU VA FACETI ; DOAR SANT BANII LUI IN JOC !!! DACA VINDE , INSA ,,,,, !!! APROPO ; SI EU AM CUMPARATE ACTIUNI IMPACT , DIN 2005 , 2006 , 2007 !!! SANT SI ACUM , PE MINUS !!! DIN CAUZA UNEI CONSOLIDARI , FACUTE , A VALORII NOMINALE , CEI CARE AU AVUT 100 000 DE ACTIUNI , S-AU POMENIT CA MAI AU , DOAR 10 000 ; I-AU AJUNS BLESTEMELE OAMENILOR , PE ION POPP , SI PE GABRIELA SANDULESCU , SI PANA LA URMA , AU PIERDUT TOT !!! IMPACTUL A AJUNS PE MARGINEA PRAPASTIEI , CU UN MUNTE DE DATORII , IN PRAGUL FALIMENTULUI !!! ATUNCI , A APARUT . DON IACIU CORLEONE !!! A CUMPARAT IMPACTUL , SI A PLATIT O GRAMADA DE BANI ZECILOR DE CREDITORI , OPRIND MAJORITATEA PROCESELOR PE ROL ; A BAGAT APOI , BANI NOI IN DEZVOLTAREA FIRMEI , ADUCAND-O DE LA STADIUL DE RUINA , LA CEEA CE ESTE ACUM !!! CU BANII LUI PERSONALI !!! VEDETI , SI BANII MAFIEI , SANT BUNI , PANA LA URMA !!! DOAR , SANT LEGALI !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb