ÎN 2015, Winmarkt a înregistrat venituri de 8,7 milioane de euro din chirii

Amalia Pană
Companii / 25 aprilie 2016

În cadrul unei adunări generale a acţionarilor Winmarkt, reţea de centre comerciale din România achiziţionată în 2008 de Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), s-a înregistrat un profit de 1,1 milioane de euro pentru anul trecut, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Situaţia financiară prezintă venituri nete din chirii de 8,7 milioane euro, care au urcat cu 4,5% comparativ cu 2014, în timp ce profitul net al grupului a fost de 1,1 milioane euro. De asemenea, în anul precedent, traficul a crescut cu 2,2%, la 30,5 milioane de vizitatori. Mai mult, gradul de ocupare a crescut de la 86,1% la 94,4%, mai mult de 8 puncte în 12 luni.

"În 2015 am înregistrat rezultate satisfăcătoare, atât din punct de vedere operaţional cât şi economic. Aşteptările noastre privind creşterea performanţelor au fost confirmate încă din primul trimestru al anului 2015, creştere susţinută şi de trendurile macroeconomice pozitive şi trendurile pieţei (PIB +3,6%, consumul +5%), ceea ce ne-a permis să atingem obiective importante, confirmând valoarea strategiei noastre de consolidare a business-ului pe termen mediu." a declarat Carlo Barban, Chief Executive Officer.

Activitatea de investiţii a continuat în 2015, finalizându-se proiecte în valoare de peste 4 milioane de euro, care au vizat în special integrarea brandurilor internaţionale, îmbunătăţirea mixului de chiriaşi şi a ofertei de retail, precum şi modernizarea faţadei şi a zonei perimetrale ale centrului comercial din Ploieşti. De asemenea, luându-se în considerare finalul mandatelor, AGA a reînnoit oficial Consiliul de Administraţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb